0 In Personligt

Missa inte mitt nyhetsbrev som kommer på måndag med ett fantastiskt erbjudande!

Ni är redan en hel hög som anmält er till mitt nyhetsbrev (som så klart är helt gratis) men jag vill uppmana dig som inte redan är anmäld dig att göra det i helgen. För på måndag kommer nämligen ett nyhetsbrev till er som skrivit upp er där ni kommer få ta del av bland annat det här:

  • Att laga mat ”clean” – hur ska man tänka kring redskapen som man använder i köket? Jag ger mina bästa tips på hur du kan tänka samt vad du bör undvika och varför.
  • Råvara i fokus – palsternacka
  • 7 tips på saker du kan göra redan idag för att ta kontrollen över ditt sötsug
  • Ta del av ett exklusivt gratis-erbjudande värt 249 kr före alla andra 

För att ta del av allt detta och mer så anmäl dig här. Det är helt gratis och du kan fullt ut lita på att jag inte kommer att lämna din e-mail vidare så du riskerar alltså inte att få spam, reklam osv. Det enda du kommer få är bra tips, goda recept och grymma erbjudanden. Klicka dig in här och skriv upp dig redan idag!

clean eating by annika

Foto Louise Pekkanen Anvell

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply