3 In Personligt

5 frukosttips inför helgen – omgång 2

Jag har suttit den senaste tiden och gått igenom alla mina recept här på bloggen för att göra en bättre sammanställning för er så att ni snabbt och lätt kan hitta recept. Två saker har slagit mig – för det första det har blivit en hel del recept här på bloggen under de två år som jag hållit på (så kolla igenom kategorierna vettja om du vill testa nåt nytt), för det andra så måste jag skryta lite och säga att bloggen fått sig ett lyft det senaste halvåret. När jag nu tittar på foton från förra sommaren, som jag minns att jag var riktigt nöjd med, så känns det ju nästan pinsamt nu att de höll så låg kvalitet. Tror jag får ta nya bilder till en del gamla godingar och ge dem ett ansiktslyft…

Dagen inlägg kommer av min djupdykning i recept arkivet och jag tänkte lyfta fram 5 frukost-recept som jag hittat bland mina tidigare recept och som jag själv gillar skarpt. Perfekt att testa nåt nytt inför helgens lång-frukost, eller hur?

5 frukosttips inför helgen

 • Ostpanerad omelett. Åååå den är så god! Alldeles för länge sedan jag gjorde den nu. Grejen är att man har ost som panering på själva omeletten så den får en krispig yta som är riktigt god ihop med själva     omeletten som är mjuk och krämig.

ostpanerad omelett

(Bild lånad från Jills mat som inspirerade mig med receptet)

chiapudding med hasselnötssmör

 

 • Äggröra. Så enkelt! Så gott! Äggröra och en fröknäcke – vilken frukost!

clean eating paleo lchf frukost mellanmål ägg

 • Zucchinifrallor. Det brödrecept som varit absolut mest poppis hos er läsare. Jag minns att detta recept delades av Tidningen Matkärlek i deras nyhetsbrev och hur glad jag blev över responsen som receptet fick. Ska jobba på en variant som är helt mejerifri (orginalet innehåller riven ost) och dela med mig av framöver.

zucchinifrallor

hasselnötspannkakor

För ett tag sen gjorde jag en liknande djupdykning bland arkiven och tipsade om fem andra frukostfavoriter. Det inlägget hittar du här

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Eva Lindblad
  11 mars, 2016 at 10:09

  Jösses så bra! Mmm, nu vet det blir till frukost i helgen. Tack!

  • Reply
   admin
   11 mars, 2016 at 10:30

   Tack! Så glad jag blir :)

 • Reply
  Carolina
  11 mars, 2016 at 21:18

  Ser fantastiskt gott ut :)

 • Leave a Reply