1 In Personligt

Torsdagspepp, glada nyheter och fantastiska möjligheter

God morgon på er gänget!

Hoppas allt är bra med er denna torsdagsmorgon och att ni känner er pigga och krya! Snöar det på er också? Den kommer en och annan flinga här och det är fint vitt på marken. Själv vaknade jag med en skön känsla av träningsvärk i kroppen efter gårdagens pass i gymmet och idag väntar en dag med plugg plugg plugg för imorgon är det dags för tenta i min kurs på universitetet. Men innan plugg lite pepp en torsdag som denna och har ni också tänkt på att det är ljusare längre om eftermiddagarna nu? Vi går mot ljusare tider och jag älskar’t!!

hortensia

Jag är verkligen en sån människa som väljer vår och sommar framför höst och vinter A L L A dagar i veckan. Absolut att det är kul att barnen får snö och jag vill inte ta det ifrån min, men min rent personliga (egoistiska?) åsikt är att snön och kylan gärna hade fått kvitta. Varför våra förfäder vandrade upp hit från varma Afrika är mig ett mysterium!

Jag vet att många älskar snö och vinter också och ibland önskar jag att jag vore mer som er. Men om du nu är som jag, dvs en frusen människa som lever för värme, sol och grönska – så tänk så här: S N A R T!! Snart är det vår tur. Snart kan vi sitta ute i den första varma solen med en kopp kaffe. Snart kan vi byta ut den tjocka jackan mot en tunnare och lättare variant. Tänk att kunna ge sig ut på löparrundan i linne och korta tights? Snart kan vi ha öppna fönster och dörrar och öppna upp våra hem.  Härlig tanke va? Vad ser du fram emot mest i vår och sommar? Lämna gärna en kommentar och berätta för mig och de andra läsarna.

Med den tanken så kan t o m jag stå ut med liiiite mer snö ;)

Clean eating by Annika

Jag har en grymt kul vår framför mig och de gör att jag ser fram emot allt som kommer, och inte bara värmen. Flera riktigt kul saker inplanerade privat som fester, bröllop och att jag och Henrik firar 10 år som par i vår och har bokat in en weekend i Stockholm i maj. Ska bli riktigt riktigt kul!

Mitt företag är live and kicking och det händer massa kul. Fler föreläsningar på g, kostrådgivning inbokad, kommer börja sälja en del e-böcker här på bloggen med mera. Och det är här som den roliga nyheten kommer in. För ett tag sedan så fick jag en helt fantastisk förfrågan från härliga Sofia Bursjöö, en av Sveriges främsta träningsbloggare med bloggen Upp o hoppa. Hon frågade mig om jag ville bli en del av hennes portal Everyday Stories.  An offer you can’t refuse! Så himla kul och så klart tackade jag ja. Det betyder, väldigt förenklat, att jag fått en anställning kan man säga. Jag och bloggen har blivit anställda av Sofia och hennes Everyday Stories. Så nu är bloggen ett jobb på riktigt och mitt företag har fått sig ytterligare en liten skjuts. 

Everyday stories logo

Om du klickar dig in på everydaystories.se så ser du nu min bild och namn bland deras bloggare och klickar du på mig så kommer du tillbaka hit till bloggen. Jag är så himla glad över att jag får vara en del av just Everyday stories då flera av mina personliga favoritbloggare nu är mina kolleger. Hur grymt är inte det liksom?!

Spana in de här fantastiska tjejerna, som är några av mina personliga favoriter sedan länge, för mer inspiration kring hälsa och träning:

Pt by Emma

Eat move improve

Roethliseberger

Hur kommer detta att påverka dig som läsare? Troligen kommer du inte att märka så stor skillnad kanske. Bloggen ligger kvar under samma adress och jag kommer att blogga på som vanligt och dela med mig av tankar, tips och recept. Men jag kommer dock att ha bättre möjligheter att tipsa er om bra produkter genom Everyday Stories och ge er bra erbjudanden. Men som alltid vill jag vara tydlig med att jag A L D R I G skriver nåt här på bloggen som jag själv inte kan stå för. Tipsar jag om en produkt och säger att den är bra så är det för att jag tycker att det är bra. Det ska du aldrig tvivla på. 

Det kommer dyka upp lite reklam på bloggen i form av banners. Dessa kan jag inte styra över och jag väljer inte innehåller. Men jag säger som 56kilo-Åse:

Jag styr inte annonserna i topp och fot och budskapet behöver nödvändigtvis inte överensstämma med min egen kostfilosofi. Gillar ni inte den reklamen så blunda för den, det gör jag när jag möts av reklam jag inte gillar.

Men detta gäller som sagt B A R A för banners. Vad gäller tips om produkter i inlägg som jag skriver så är det mina egna personliga åsikter och inget som något sagt till mig att skriva. Dvs jag skriver aldrig nåt i mina inlägg som jag själv inte står bakom.

Så gänget, dags att ta tag i pluggandet och analyser lite strukturanalyser, bisatser och annat smått och gott ;) Ha en fortsatt härlig torsdag så hörs vi snart igen!

(En sista sak bara – om du scrollar ner till slutet av bloggen så ser du att längst ner finns en ruta där du kan fylla i din mail om du vill följa mitt nyhetsbrev. Jag la upp den igår för att enkelt kunna samla ihop en mail-lista inför första nyhetsbrevet som kommer ut i mars efter ett antal veckors försening…)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Clara Edvinsson
    23 februari, 2016 at 22:56

    Jag är så otroligt glad för din skull!

  • Leave a Reply