Glad lucia, eller vad säger man ;) Jag älskar verkligen luciamorgon och att sitta i soffan på morgonen och titta på luciafirandet på tv. Är så glad att lucia är en söndag i år så att man inte behöver stressa iväg till jobb och annat. Skönt att kunna njuta av en skön morgon men mys och go-frukost.

Ni var många som besökte bloggen igår för mitt recept på lussekatter och idag spinner vi vidare på bak-temat men med en tävling.

Lucka 13: Vinn boken Baka sockerfritt av Marja Folcke

Marjas blogg Baka sockerfritt är en av de första som jag började följa och det är verkligen en guldgruva med härliga och lite nyttigare recept. Grunden är som du förstår att baka gott utan raffinerat socker och där finns något för alla, från den mest strikta lchf-anhängaren och till den som ”bara” vill ha lite ny inspiration.

Tidigare i år så gav hon ut sin första bakbok som är fylld av, om möjligt, ännu godare recept än de på bloggen.

Spana bara in de här godsakerna! Visst blir man sugen?

Pepparkaksbollar - glutenfria, utan tillsatt socker

DSC_3525-tiltshift

Three Layer Chocolate Truffles

Tävlingsregler:

  1. Motivera kort varför du skulle vilja vinna boken. Ca 1-2 meningar.
  2. följ mig på instagram (@cleaneatingbyannika) eller Facebook (clean eating by Annika). 
  3. För extra vinstchans: Dela tävlingen på valfritt social medium (t ex facebook). Använd knapparna längst ner i inlägget eller kopiera adressen och klistra in i ditt statusfält på facebook.

Tävlingen pågår till måndag 14 december kl 20:00 då vinnaren utses.

Marja är, precis som jag, en del av tidningen Matkärlek och i varje nummer delar hon med sig av mumsiga recept. Du vet väl att koden cleaneating ger dig riktigt bra pris på en prenumeration på tidningen? 3 nr för 99 kr eller 8 nr för 249 kr. Varför inte unna sig en prenumeration som julklapp som en bra start på 2016 eller som julklapp till någon man tycker om?

Använd koden (cleaneating) här för att få rabatten.