2 In Personligt

Jag drar till London

God morgon!

Vilket väder vi har! Det är ju helt fantastiskt! Jag är en frusen person av mig och går med vantar och mössa in i det sista men de senaste dagarna så har t o m jag dumpat dom. Hopp om liv! Sol och värme, I love it!

Idag åker jag till London för en lång weekend och ser fram emot sol, värme och shopping. Det ska ju tydligen vara ännu bättre väder där. Och dagen kunde inte ha börjat bättre! Imorse när jag ska ta på mig byxorna som de senaste veckorna har suttit obekvämt tight, så tro det eller ej, de åker på utan några svårigheter och går att knäppa hur lätt som helst. Ende sitter t o m bekvämt! Det tackar jag min pt/coach Mille för som fått mig på rätt spår med mat och träning. Styrketräning, lite springning och dagliga promenader i kombination med mycket, god, ren och hälsosam mat. Känns som om jag äter hela tiden men är så glad att jag bestämde mig att lita på Mille till 120 %. Tänk att man kan komma i form, må så här bra, äta gott och vara mätt!

(null)

Frukostarna är helt fantastiska med mitt kostschema. Idag blev det gröt med äggvita, (rent) jordnötssmör, hallon och koka ägg. Sååå gott! Jag var ju helt övertygad om att min mage inte klarade kolhydrater men så fel jag hade. En glutenfri kost med rena långsamma kolhydrater i lagom mängd har gett mig då mycket energi och jag mår så bra. Plus att byxorna sitter lösare som sagt ;)

(null)

Jag ska försöka uppdatera från London men vi får se hur det går. Ska försöka leta upp nån starbucks eller nåt med gratis wi-fi. Har fått massa tips från min coach om bra ställen att äta på och hur jag ska tänka. Vill ju dela med mig :)

Annika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tess Friis
  9 april, 2015 at 13:03

  Önskar dig en skön resa, njuuut av livet och våren! Kram

  • Reply
   admin
   14 april, 2015 at 12:53

   Tack snälla du!

  Leave a Reply