1 In Personligt

Äta äta äta

Ja det känns som om det är vad jag har gjort idag. Och ändå har jag inte ätit tillräckligt. Jag trodde jag hade planerat maten bra men nu på kvällen upptäckte jag att jag ätit ett par hundra kalorier för lite ändå. Ska ha bättre plan inför imorgon.

(null)

(null)

(null)

Min pt, Mille, har ju gett mig en kostplan och en grundstomme som jag själv till viss delen kan anpassa. Jag har fått en lista med livsmedel som jag får äta och allt som inte är på listan är off limits. Det är ren mat, utan gluten, socker och sötningsmedel. Mat som passar mig riktigt bra! Men jag måste erkänna att jag har abstinens efter sött efter att ha varit alldeles för frikostigt med sötningsmedel den senaste tiden.

Min första tanke när jag såg mitt kostschema var att det var alldeles för mycket mat och att jag aldrig kommer att gå ner i vikt när jag äter så mycket. Jag sa till Mille precis som jag kände och hon förklarade för mig att detta är en startpunkt som vi kommer att anpassa allt eftersom när vi märker hur min kropp reagerar. Jag bestämde innan jag gick in i detta att jag kommer att lita på henne till 120 % och inte inbilla mig att jag vet bättre. Jag kommer lyda hennes råd till fullo och o jag nu inte går ner av att äta så här så litar jag på att Mille kommer ge mig nya råd som funkar bättre.

Jag äter trots allt superbra mat med hennes råd och även om jag inte skulle gå ner nu direkt så mår kroppen toppen :)

Snart dags för final i biggest loser! Vem hejar ni på? Jag har Helena som favorit och ser fram emot att se alla finalisternas förvandling ikväll.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mille
    7 april, 2015 at 14:54

    Äta bör man annars dör man

  • Leave a Reply