4 In Crossfit & träning/ Personligt

Favorit-kombo

God morgon!

Nu är påskveckan inledd. Påsk är min favorithögtid under året. Det är ljus, sol och värme och inte lika många måsten och traditioner utan man kan göra lite som man själv vill.

Idag ska jag och en vän åka till Ikea och handla lite smått och gott inför helgen och våra barn ska få besöka Småland för första gången.

I eftermiddag åker påsklådan ner från vinden och så ska jag och barnen påskpimpa huset under de närmsta dagarna.

Jag har redan fått ett första upplägg från min PT och hon har berättat lite kort om mitt träningsupplägg men jag får mer detaljer ikväll. En sak är att jag ska öka på min vardagsmotion och röra på mig motsvarande minst 1 mil varje dag. Hon säger att om jag räknar steg så kommer jag se att det inte är så mycket men just nu känns det sjukt mycket ;) hon sa också, efter att ha läst min matdagbok, att jag äter alldeles för lite och hon kommer att öka på min kost och då speciellt protein för att se till att min kropp och mina muskler får tillräckligt med näring.

Undrar vad hon skulle säga om morgonens frukost…. Naturell yoghurt, fröknäcke, ägg och avokado.

(null)

Ägg och avokado är en favorit-kombo hos mig! Bra fett och bra protein.

Hoppas ni får en bra dag!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Stina
  1 april, 2015 at 07:43

  Hej, väldigt nyfiken på vad hon gav dig för kostråd. Kan du inte berätta mer?

  • Reply
   admin
   1 april, 2015 at 20:20

   Kommer berätta allt eftersom men vill inte skriva för mycket i detalj här med respekt för min pt och att hon ger min kunskap och råd som hon får ersättning för av mig. Men i korthet, ren mat, bra mat, mycket mat, mycket protein ;)

 • Leave a Reply