0 In Personligt

Samarbete & annonsering

Du och ditt företag har möjlighet att synas här på CEA och i mina andra sociala kanaler. Genom mina kanaler når du som annonsör ut till en trogen och engagerad målgrupp. Under hösten 2016 genomförde jag en undersökning bland mina följare och fick reda på följande:

  • de flesta läsare är kvinnor i åldrarna 30-55 år
  • 60 % har högskoleutbildning
  • över 50 % har barn som bor hemma
  • de sätter stort värde vid mat och andra produkter av hög kvalitet

Genom att synas på CEA når man som annonsör med andra ord ut till en köpstark grupp som prioriterar och värdesätter sin egen och sin familjs hälsa.

Jag är godkänd för F-skatt och samarbetar gärna med företag, förutsatt att samarbetet följer svensk marknadsföringslag. Kontakta mig för förslag och offert.

annika@cleaneatingbyannika.se

Jag har valt att inte skriva ut siffror för statistik här på sidan då mina följare i mina olika kanaler ständigt stadigt växer. Siffrorna blir därför snabbt inaktuella. Men vid förfrågan berättar jag självklart allt du som annonsör vill veta om mina kanaler och ger dig sen senaste statistiken.

Allmän policy

CEA drivs av mig, Annika, och som läsare kan du alltid känna dig trygg i att allt publiceras på CEA är mina äkta åsikter och tankar. Jag skriver om sådant som intresserar mig och som jag tror intresserar mina läsare. Jag skriver aldrig något här på CEA som jag själv inte står bakom till 100 %.

Pressutskick och produktprover

Jag är alltid intresserad av att hålla mig uppdaterad kring bra produkter och tjänster som jag tror kan intressera mina läsare. När produkter syns på CEA så åtföljs de alltid av mina ärliga tankar och åsikter. Jag anser att produktprover aldrig är ersättning för publicerade inlägg, utan är skickade till mig i syfte att just provas.

Tidigare samarbeten

Här nedanför ser du några av de företag som jag tidigare har samarbetet med. Du hittar även länkar till inlägg kring samarbetena.

Grön Gåva

Add IceCream

Family Box

Vitamin Manager

Är du intresserad av att synas i CEAs kanaler?

Kul! Hör gärna av dig till mig via mail (annika@cleaneatingbyannika.se) så kan vi diskutera ett eventuellt upplägg vidare. Jag ger dig den senaste statistiken och kommer gärna med förslag på upplägg kring samarbeten som jag vet fungerar bra bland mina läsare så att du som annonsör  ska få ut det du vill med samarbetet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply