0 In Personligt

Ska du hänga på nästa omgång av CLEAN28?

Jag känner mig så fantastiskt ärad att få möjlighet och förtroendet att hjälpa de personer som söker sig till mig för kostrådgivning. Det är en helt otrolig känsla och upplevelse att få dela den resan med er som anlitar mig. Stort tack!

Jag är mitt uppe i ännu en omgång av CLEAN28 och flera av deltagarna vill ha en viktminskning. Kosten i CLEAN28 ger på långsikt en bra viktminskning men den för även med sig så många andra fördelar. Därför bad jag i början av veckan deltagarna att lista alla de fördelar som de upplevt efter bara två veckor bortsett från viktminskning. Det här är positiva hälsofördelar som de märker efter bara två veckor:

 • mindre värk
 • bättre sömn
 • mindre svullen kropp
 • stor lindring av reumatisk värk
 • Pigg
 • Full av energi
 • Kunnat sluta med värktabletter

Alltså hur fantastiskt är inte detta? På T V Å veckor. All kost jag rekommenderar är ren, naturlig och antiinflammatorisk. 

svartkål

Häng på nästa omgång – den sista i år

På måndag, 7 november, drar årets sista omgång igång. Det finns några platser kvar och vill du hänga på så ber jag dig maila mig snarast på annika@cleaneatingbyannika.se för att säkra en plats. CLEAN28 är ett kostupplägg där jag ger kostråd och coachar dig under 4 veckor. CLEAN28 har visat sig fungera bättre än jag någonsin vågats hoppas på. Många deltagare har gått ner 3-4 kg under de här veckorna samtidigt som de upplever att de fått mer energi i vardagen, hjälp med eksem, kraftigt minskat sötsug och bättre kontroll över sin hunger. Kosten individ-anpassas för att passa varje deltagare i syfte att balansera kroppens hormoner, stärka och läka den för att få de resultat eller nå de mål som vi vill.

tomaterbasilika

För vem passar CLEAN28?

Vem mår inte bra av 4 veckor med en ren, näringsrik och läkande kost? CLEAN28 passar alla. Alla kan delta och alla kommer att må gott av att unna kroppen de här veckorna med en riktig hälsoboost. Här är några av de hälsoproblem som CLEAN28 hjälper till att läka eller lindra:

Låg energi, trötthet
Värkande och stela leder
Kroppsvikt i obalans
Förstoppning
IBS
Andra problem med mage/tarm så som tarmflora, läckande tarm och uppsvälldhet
Hormonrubbningar så som oregelbunden menstration
Humörsväningar
Sötsug
Sömnproblem
Muskelvärk
Hudproblem som eksem
Sprött och livlöst hår
Nagelproblem
Huvudvärk
Sköldkörtelproblem
Koncentrationssvårigheter
Ångest, depression
Extrem trötthet och utmattning
Stress
PCOS och andra fertilitetsproblem

Vad får man i CLEAN28?

CLEAN28 är ett program där vi arbetar i grupp samtidigt som jag er individuella kostråd. Alla deltagare får individanpassade råd kring kost och hälsa. Alla deltagare får en individanpassad hälsoplan innan start. Under de 4 veckorna möts vi alla i en sluten grupp på Facebook där vi peppar och stöttar varandra. Jag är närvarande i gruppen och svarar på mer generella frågor och funderingar, tipsar om recept med mera. Alla deltagare får innan start ett omfattande material som bland annat innehåller:

 • Recepthäfte med över 50 recept
 • Meny för 2 veckor
 • Kosthäfte men grunderna inom näringslära och tankarna bakom kosten
 • Varje måndag får alla deltager också ett utskick med tips, recept och mentala övningar.
 • Varje vecka har man även möjlighet att maila mig och ställa frågor enskilt som man inte vill lyfta i gruppen.

Priset för dessa 4 veckor är 899 kr. Det är ett lågt pris i förhållande till vad man får. Individanpassade kostråd kostar vanligtvis mycket mer men eftersom jag kombinerar det med kostrådgivning i grupp så kan jag hålla nere priset.

Vill du veta mer?

Maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se eller läs mer HÄR.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply