2 In Personligt

Gott nytt år!

Gott nytt år alla ni fantastiska människor!

Jag hoppas ni hade en fin kväll igår och var omgivna av familj och vänner. December är förbi och ett nytt fräscht år och januari är här. För mig är det likadant varje år och så fort jul och nyår är slut så börjar jag längta efter vår, värme och ljus.

2016

Vi är nog många idag som har en ganska lugn dag hemma och mitt tips, om du inte redan gjort det, är att sätta dig ner och seriöst fundera igenom var du vill vara om ett år och hur du vill att ditt 2016 ska bli. Det kan handla om alla delar av livet som att:

 • Bli bättre på att visa kärlek och uppskattning mot familj och vänner
 • Bli bättre på att säga nej till saker och personer som stjäl energi och kraft från dig
 • Träna för att genomföra det där loppet som du anmält dig till
 • Eller det klassiska – förbättra din hälsa och det kan vara både fysiskt och psykiskt

Det finns verkligen inget bättre tillfälle än nu att skapa dig precis den framtid som just du vill ha. Utnyttja kraften från det nya året och låt dig sugas med.

Personligen har jag bland annat bestämt att 2016 ska bli året då jag blir bättre på att stå upp för mig själv och att inte alltid sätta alla andras behov framför mina egna. Jag menar så klart inte att mitt mål är att bli ett stort ego men bli bättre på att säga nej och lyssna till mig själv och älskar och respektera mig själv, mina tankar, önskningar och behov.

Gott nytt år vänner!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ida
  1 januari, 2016 at 13:30

  Gott nytt år!!! 2016 kommer bli spännande!!!

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  1 januari, 2016 at 15:02

  Gott nytt år Annika!

 • Leave a Reply