0 In Personligt

Vad ger du din pappa? Mina tips till farsdag

Inlägget innehåller affiliate-länkar

God morgon vänner!

Hur mår ni denna fredag? Här började snön falla igår och det var så mysigt att titta ut genom fönstret imorse. Jag längtar något enormt till ju i år. När jag var ute och sprang igår kväll så kom jag på varför. Jag har tagit ett stort beslut (som jag tyvärr inte kan berätta fullt ut om än) som gör att livet kommer ta en helt ny vändning efter jul. Ett nytt kapitel och jag längtar så!

Men innan jul ska alla pappor där ute firas lite extra. Har du också en pappa som har allt och aldrig önskar sig nåt särskilt? Då vet du vilken utmaning fars dag kan vara ;) Idag tänkte jag dela med mig av två tips för hur jag brukar göra för att hitta ett sätt att ge min pappa något som får honom att känna sig uppskattad.

Ta dig tid och baka något gott

Ganska ofta så väljer jag att baka något gott att ge i present. Det blir en perfekt present som kommer till användning perfekt och ni får en mysig fika-stund ihop. Plus att jag gillar tanken på att man faktiskt har lagt ner tid och besvär på att göra något att ge bort än att bara slänga ut lite pengar.

Här är några goda recept som blir en trevlig fika:

jordnotsrutor

Något litet, enkelt, kul och smart

Har man inte lust att baka något så är mitt tips att försöka hitta något kul och lite annorlunda men ändå användbart. Någon som pappa har användning av men inte skulle hitta själv. Här är några tips från mig:

 • Magnogrip – perfekt för den händige
 • Klädvikare – förenkla vardagen för din pappa
 • Ice Cube of Sweden – för whisky-älskaren
 • Grönsakssvarv – perfekt för pappan som vill/bör byta ut pastan mot grönskar 
 • Röklåda – gör grillaren
 • Mattermos – för pappan med matlåda på språng
 • Marinera med vaccum – för pappan som gillar matlagning (detta är min personliga favorit – blir sååå gott)
 • Kabelhållare – hjälp din pappa få mer ordning på skrivbordet
 • Skolampa – för löparen som vill synas ordentligt i vintermörkret

Jag satt en lång stund och kollade runt på Smartasaker.se och där finns garanterat nåt för alla pappa därute. Plus att det inte behöver kosta skjortan att ge pappa en kul, smart och användbar present.

Satsa på kvalitet

Eller så satsar du på kvalitet och ger din pappa något rejält och användbart som han kommer att ha användning av länge framöver.

 • Kanske knivar av högkvalitet för pappan som gillar matlagning
 • Eller en rejäl gryta för hösten och vinters grytor?
 • Salt och pepparkvarnar av högkvalitet – både praktiskt och snyggt
 • En rejäl skärbräda är ett måste i köket om du frågar mig

Cervera hittar du fina presenter av hög kvalitet som du vet att din pappa kommer att ha glädje av länge.

Vad tycker du är en bra present till pappa?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply