19 In Personligt

Hjälp mig ur min bloggtorka

Hej på er!

Kände att jag behövde kika in en kortis så här på söndagskvällen efter två bloggfria dagar. Det har två anledningar, dels har jag haft fullt upp och dels har jag fruktansvärd blogg-torka. Att jag har haft fullt upp är ju kul för jag och resten av familjen har gjort massa kul saker nu när vi har haft höstlov ihop. Men blogg-torkan är desto jobbigare. Det är som skrivkramp. Kan du inte hjälpa mig? Jag vet liksom inte riktigt vad ni vill läsa om. 

Här är några titlar på inlägg som jag har spånat fram. Kan du inte snälla lämna en kommentar och berätta vilket eller vilka inlägg du helst vill läsa om? Om du hjälper mig med det så lovar jag att försöka få till dem under veckan.

 • Mat är inte bra eller dålig
 • Mini-grundkurs: Vad är clean eating?
 • Matens påverkan på hälsan
 • Baka glutenfritt
 • Söta utan vitt socker
 • Blir man tjock av kolhydrater?
 • Tips för att äta mer mejerifritt
 • Veckomeny
 • Recept (var gärna tydlig med vad för sort – lchf, glutenfritt, paleo, mat, bakning osv)
 • Tips för att minska stress

Snälla du lämna en kommentar med vilka inlägg du helst skulle vilja läsa så lovar jag att försöka få till det under veckan :)

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Camilla Carlsson
  6 november, 2016 at 21:25

  Hej
  Jag vill gärna att du skriver om hur maten påverkar hälsan och hur vi kan äta oss ut vissa symtom. Jag har själv haft en förkylning på gång och lyckats vända den med bra mat.
  Tack ??

 • Reply
  Helen
  6 november, 2016 at 21:32

  *Mini-grundkurs: Vad är clean eating?
  *Matens påverkan på hälsan
  *Tips för att minska stress
  Dom tre röstar jag på =)

 • Reply
  Sofia
  6 november, 2016 at 21:36

  Tips för att äta mer mejerifritt och veckomeny ?

 • Reply
  åsa i åsele
  6 november, 2016 at 21:44

  Hej, jag undrar vad Du tycker/tänker om detta med krossade linfrö som nu blivit farligt å helst ej bör ätas, jag behöver typ ”mer info” om hur farligt det egentligen är.

 • Reply
  Emma Hällbacka
  6 november, 2016 at 21:56

  Jag vill helst läsa tips på att minska stress, både ur ett psykologiskt och fysiologiskt perspektiv =)

 • Reply
  Karin Thulin
  6 november, 2016 at 23:43

  Hej Annika!
  Jag skulle gärna läsa om hur man lever mejerifritt. Jag älskar kvarg och vispgrädde, men vill prova och se om mina sista kilon kan släppa. Livet känns fattigt utan min kvarg! Finns det alternativ?
  Tack för ditt cleaneating program, det passar mig jättebra!

 • Reply
  Patricia
  7 november, 2016 at 05:02

  Jag röstar för minskad stress och mer mejerifritt. Läser också gärna om matrecept (både paleo eller lchf) som passar in i en stressig småbarnsfamiljs vardag, dvs snabba, enkla och barnvänliga.

 • Reply
  Anna
  7 november, 2016 at 06:16

  Baka glutenfritt … till jul vore toppen nu när advent närmar sig.
  Även söta utan vitt socker tycker jag vore ett bra ämne även det nu när bak inför julen närmar sig.

 • Reply
  Victoria
  7 november, 2016 at 07:17

  En minikurs i Clean eating hade varit kul att läsa om

 • Reply
  Kicki
  7 november, 2016 at 08:39

  Matens påverkan på hälsan
  Clean eating
  Lchf
  Mejerifritt

 • Reply
  jessica
  7 november, 2016 at 09:16

  Jag har precis hittat hit och älskar sidan. Blivit nyfiken på detta med clean eating men kan väldigt lite. Har börjat ifrågasätta att mat kommer ur en påse med pulver i många gånger eller att vi i kylen har färdiga såser fulla av massa onödiga grejer. Igår gjorde vi för första gången en egen dipp till grönsakerna, förut tog vi en färdig påse OLW dipp. Vi håller även på att byta ut kolhydrater men det är ju en djungel. Är pasta djävulens påfund och något som inte ens våra aktiva barn behöver äta? Hur ska man tänka när det kommer till barnen och clean eating/lågkolhydratkost? Jag tyckte alla dina punkter och förslag var intressanta och ser fram emot att följa det du skriver. Sen undrar jag vad du anser om vegetariska alternativ som quornbitar, soyafärs, oumph etc?

 • Reply
  Pia
  7 november, 2016 at 09:20

  Fanns inte på listan men, smart mat i vardagen. Kanske hur man kan tänka för att äta mer clean utan att behöva byta bort hela skafferiet (eller om man inte vill byta bort allt) på en och samma gång. Alltså en kombination av mini-grundkurs av clean eating och mat är inte bra eller dålig.

 • Reply
  marlene
  7 november, 2016 at 11:33

  Jag laser gärna:
  Matens påverkan på hälsan
  Recept – enkla luncher och middagar (paleo eller lchf)

 • Reply
  Maria
  7 november, 2016 at 14:12

  Jag läser gärna om clean , kombinerat med veckomeny!

 • Reply
  Karin
  7 november, 2016 at 18:34

  Jag läser gärna om clean eating, mejerifritt, söta utan socker och baka glutenfritt ?! Tack på förhand

 • Reply
  Lotta
  7 november, 2016 at 20:16

  Hej!!,
  Jag har nyss hittat din blogg så jag röstar för:
  En mini-grundkurs i clean eating
  Tips på veckomenyer.

 • Reply
  Vad är egentligen clean eating? | Clean Eating by Annika
  8 november, 2016 at 06:24

  […] tack för alla kommentarer till gårdagens inlägg om min bloggtorka. Det gav mig verkligen den energikick som jag behövde! Era önskemål i kombo med […]

 • Reply
  Anna
  8 november, 2016 at 12:05

  Hej! Skriva nåt om den månad som kommer snart!Det här med att inte stressa upp sig inför julen.Själv så gör jag så lite som möjligt, har skalat bort:bakar inget,lagar ingen julmat innan,går inte på skyltsöndagen.Jag prioriterar mat träning och sömn .

 • Reply
  Linda
  16 november, 2016 at 15:27

  Jag skulle gärna läsa mer om mejerifritt och veckomenyer

 • Leave a Reply