Hej på er!

Kände att jag behövde kika in en kortis så här på söndagskvällen efter två bloggfria dagar. Det har två anledningar, dels har jag haft fullt upp och dels har jag fruktansvärd blogg-torka. Att jag har haft fullt upp är ju kul för jag och resten av familjen har gjort massa kul saker nu när vi har haft höstlov ihop. Men blogg-torkan är desto jobbigare. Det är som skrivkramp. Kan du inte hjälpa mig? Jag vet liksom inte riktigt vad ni vill läsa om. 

Här är några titlar på inlägg som jag har spånat fram. Kan du inte snälla lämna en kommentar och berätta vilket eller vilka inlägg du helst vill läsa om? Om du hjälper mig med det så lovar jag att försöka få till dem under veckan.

  • Mat är inte bra eller dålig
  • Mini-grundkurs: Vad är clean eating?
  • Matens påverkan på hälsan
  • Baka glutenfritt
  • Söta utan vitt socker
  • Blir man tjock av kolhydrater?
  • Tips för att äta mer mejerifritt
  • Veckomeny
  • Recept (var gärna tydlig med vad för sort – lchf, glutenfritt, paleo, mat, bakning osv)
  • Tips för att minska stress

Snälla du lämna en kommentar med vilka inlägg du helst skulle vilja läsa så lovar jag att försöka få till det under veckan :)