2 In Personligt

Tack 2014

2014 var ett helt fantastiskt år! Det största för mig var så klart att lillasyster föddes i mars och vår lilla familj kändes komplett. Som storebror sa i bilen på väg hem från BB: nu sitter det en på varje plats i bilen så nu är vi en riktig familj. Kunde inte sagt det bättre själv!

2014 var också året då jag på allvar bestämde mig för att göra lågkolhydratskost till min livsstil och inte bara ett sätt att gå ner i vikt. Jg bestämde mig i april och har inte ångrat mitt beslut en enda gång även om jag trillat i diket ibland och ”slarvat” med maten.

2014 var året då jag fann två nya kärlekar. Styrketräning och löpning. Innan har jag alltid varit en sån som körde pass och trodde att jag behövde en ledare som peppade och drev på mig. Nu har jag lärt mig att peppa mig själv och att den enda som förlorar på genvägar och fusk är jag själv. Det är en enorm frihet att kunna träna precis när jag vill. Gymmet är öppet dygnet runt och skorna står alltid där i hallen redo att ge sig ut. Varken snö eller regn har stoppat mig i vinter.

2014 var också året då jag startade den här bloggen. Jag gjorde det första inlägget någon gång i våras men började blogga på allvar efter sommaren. Att jag har haft uppemot 2000 läsare om dagen känns smått otroligt och att knappt 650 personer följer mig på instagram. Tack snälla fina ni och tack för att ni tar er tid att skriva en kommentar under inläggen som väcker tankar hos er. Jag kan inte sätta ord på känslan av att få en kommentar från en läsare om att de tycker om min blogg och att jag inspirerar dem.

Så jag tackar 2014 men känner mig mer redo än någonsin för 2025.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/884/45365667/files/2014/12/img_4157.jpg

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    tessfriis
    31 december, 2014 at 16:10

    Wow, 2000 läsare om dagen? Grattis! Men så har du ju en toppenblogg också :) Gott Slut och Gott Nytt! ❤️

  • Leave a Reply