2 In Personligt

EN FANTASTISK LÖRDAG MED BEST365

God morgon!

Sitter här med mitt morgonkaffe och går igenom bilderna från helgen som gått. Vilken helg! Eller vilken lördag rättare sagt. Du vet en sån där dag med mycket skratt och man skapar minnen som man vet kommer ge värme och energi under hösten som kommer. Jag älskar såna där dagar då man bara får umgås och skratta och skapa minnen tillsammans med vänner och familj.

BEST 365-dagen på Saltholmen

Lördagen inleddes med ett fantastiskt event på Henriks jobb. Henrik jobbar på NES (northern energy and supply) som är en del av NOS (northern offshore services) håller till vid Saltholmen utanför Göteborg. Deras motto eller slogan är BEST365, därav namnet på eventet.

Jag visste att det skulle bli en bra dag när jag fick till flätan i håret på första försöket. Du vet ibland vill det sig inte alls och ibland så bara går det hur lätt som helst.

Dagens outfit blev en favorit-topp från Odd Molly och en kofta i ett nytt märke för mig, Sibin Linnebjerg. Byxorna är gamla från Cubus men känns nästan som nya för jag har inte kunnat ha dem sedan Ebba födes 2014. Sååå skönt att komma i kläder igen och så glad att jag tagit tag i det ordentligt nu.

dagens outfit

dagens outfit

dagens outfit

Eventet var vid NOS kontor som är i ett gammalt badhus och det är en helt fantastiskt vacker byggnad. Jag sa till Henrik att det är synd att vi redan är gifta för det hade verkligen varit en perfekt lokal för bröllop.

best 635 nos

Det var en helt fantastisk dag men vattenaktiviteter som vattenskoter, hinderbanor och fly board. Solen sken och vi bara njöt!

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

Det var tur att det var lördag för det fanns så mycket gott! Maten var fantastisk och jag åt den godaste hamburgare som jag någonsin har ätit (glutenfri så klart). Ebba fastnade för dessertbordet. Det var en helt fantastisk dag både för barnen och för oss vuxna.

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

Det var verkligen en hellyckad dag och fanns något för alla. Nils och Henrik hängde mycket nere vid vattenaktiviteterna med jag och Ebba var vid hoppborgen, myste i solen på bryggan och tatuerade oss dagen till ära (fejk så klart).

best365 nos

best365 nos

best365 nos

best365 nos

Hoppas att du också hade en fin helg! När man har haft en sån där aktiv och innehållsrik helg så går det inte att komma ifrån  att det faktiskt är riktigt skönt med vardag och måndag igen. Rutiner och allt det där. Glöm inte att utnyttja min kod som ger dig rabatt på alla hälsoböcker från SMARTplanering som hjälper dig att få in mer hälsosamma rutiner i vardagen. 

clean eating by annika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Paula
  28 augusti, 2017 at 15:02

  Oj vad roligt ni har haft : ) Vad fina dina kläder är och precis såna man bara måste trivas och i fina härliga färger. Verkligen fint med flätan, som passar till dig. Ha det så bra med familjen. Kram/Paula

  • Reply
   admin
   28 augusti, 2017 at 16:20

   Tack snälla <3

  Leave a Reply