0 In Crossfit & träning/ Personligt

Fredagsfys före fredagsmys

 

 

 

För att citera Jonas Colting – fredagsfys före fredagsmys. Efter frukost så drog jag och barnen iväg till mina föräldrar för att spendera dagen och äta lunch. En stund fick barnen vara där själv och jag snörade på mig springskorna och tog en runda. Det var sjukt jobbigt idag också och jag hoppas att flåset kommer tillbaka snart. Men det var riktigt kul att springa  vägarna som jag gått miljoner gånger innan jag flyttade hemma. Tur att det är några månader kvar tills jag relativt enkelt ska ta mig runt milen i augusti när det är dags för midnattsloppet :)

IMG_4259.JPG

Barnen hade som alltid kul hos mormor och morfar. Storebror hade med sig sitt nya tefat och åkte lite i backarna men dagens höjdpunkt var nog ändå när han fick bygga fågelholk och snickra ihop en bil med morfar.

På vägen hem stannade vi vid fiskbilen och köpte med oss lite räkor som jag och Storebror hade till kvällsmat/fredagsmys. Vi har med andra ord haft en toppendag!

IMG_4265[1]

 

Jag lider av skrivkramp för tillfället och har svårt att komma på bra saker att skriva inlägg om. Så om ni har förslag på vad ni vill läsa om, så snälla lämna en kommentar :)

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply