God eftermiddag på er!

Hur har ni det och hur har veckan varit? I onsdags fick jag ett samtal från barnens förskolan om att min 2-åriga tjej hade kräkts efter sovstunden så det var bara att åka och hämta henne och storebror och ta helg tidigare än beräknat. Nu har vi gått runt här och torkat och tvättat i ett par dagar och förhoppningsvis så är allt klart nu. Bara lill-tjejen som drabbades så visst misstänker man att det inte var magsjuka trots allt med de där bacillerna är ju lömska så vi får ge det ett par dagar till och se hur allt går.

Men ni då, hur har er vecka varit? Testat något nytt recept eller någon ny råvara? Lämna gärna en kommentar och tipsa mig och de andra läsarna. Har ni rört på kroppen och njutit av den underbara kombon snö och strålande sol?

Så här inför helgen så tänkte jag dela med mig av några av mina godaste frukost-recept som jag uppmuntrar er att testa i helgen. Varför inte en extra lyxig frukost eller senare brunch?

clean eating frukost paleo

clean eating frukost paleo mejerifritt glutenfritt mjölkfritt

 

4 svar

    1. Åh, vilka goda mellanmål du har haft då! Önskar jag hade lika bra framförhållning och fixade i ordning så jag hade till mellanmål ;)

  1. Åh pannkakor! Jag har länge haft chiafrön hemma och tänkt göra det i flera års tid. Men än har det inte blivit av, jag kanske borde göra det snart för det är ju faktiskt gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *