0 In Clean Eating

Grundkurs i clean eating

Bloggen har fått många nya följare den senaste tiden vilket är grymt kul och tack för alla kommentarer, mail och annan feed back som ni ger mig! Så roligt! 

Två tips har jag till er idag:

1) Eftersom det är många som är nya så vill jag tipsa om fliken ”Ny läsare? Börja här.” som du hittar högst upp på bloggen i den översta menyn. Där hittar du intressant läsning som till exempel:

 

  • Vad är clean eating?
  • Varför undvika gluten?
  • Naturlig sötning

Här är en direkt-länk som tar dig direkt dit. 

2) Jag vill tipsa alla västkust-bor om min föreläsning om clean eating som jag håller på Tjörns kommunbibliotek onsdag 3 februari kl 18:00. Det är studiefrämjandet som står för arrangemanget och ni köper biljetter på plats. Under 90 minuter så kommer jag att dela med mig av grunderna inom clean eating, hur man kommer igång själv om man vill göra sin mat mer clean och massa annat smått och gott. Välkomna!

clean eating föreläsning

(Psst – vet du inte vad du ska fixa till lunch än? Testa den här goda wrap’pen vettja!)

 

clean eating wrap med bacon och cole slaw

 

Hoppas ni får en fortsatt härlig lördag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply