2 In Personligt

De gråa dagarna behövs också

God morgon!

Ännu en grå novembermorgon men intalar mig att om vi inte hade haft de här dagarna så hade vi inte uppskattat sommardagar med strålande sol fullt lika mycket. Glöm inte att dina tankar avgör hur din dag blir. Du kan inte styra vad som händer dig men du kan styra hur du reagerar på det.

Storebror är på förskolan idag efter att ha varit hemma tidigare i veckan. Det har gått magsjuka och det kändes onödigt att riskera att dra hem det nu när jag är mammaledig och han kan vara hemma med mig. Vi ska åka åka till Danmark imorgon över dagen och kändes extremt onödigt att riskera att byta en mysig utflykt mot magsjuka. Lillasyster sover i sin vagn efter morgonens promenad och jag sitter och med mitt kaffe och tänkte fixa lite med bloggen. Ska strukturera upp lite som jag tycker känns lite rörigt, bland annat kategorierna för mina inlägg. Nu när fler och fler hittar hit så känns det viktigt att bloggen är så lättillgänglig som möjligt.

Jag har bestämt att inom en snar framtid ta mod till mig och ”gå ut med min blogg”. ”Vad då”, tänker kanske ni. Det är inte många av mina vänner, grannar, kolleger och så vidare som vet om att jag bloggar. Jag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att ”sticka ut” och har helst smält in och varit som alla andra. Inte velat dra till mig uppmärksamhet. Men för varje dag som går så blir jag mer och mer övertygad om att det är det här livet jag vill leva. Jag vill att träning och bra kost ska vara grunden i mitt och min familjs liv. Bloggen har gett mig så mycket! Det är så oerhört givande att få kommentarer från er om att ni gillar det jag skriver och att jag kan inspirera er. Tack alla snälla fina ni! Kommentarer om att jag är en hurtbulle eller extrem ska inte få stoppa mig. Jag vill inte leva mitt liv halvt eller lite lagom bara för att andra inte delar mina intressen. Så snart, snart ”kommer jag ut” med bloggen för alla ;)

Ska vara peppa mig själv lite först ;)

IMG_3603[1]

 

Kram, Annika

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ingela
    20 november, 2014 at 20:51

    Bra tänkt! Du skriver bra o kloka saker så tycker det är bra att fler får läsa!!

  • Leave a Reply