0 In Personligt

En dag i Danmark

Känns som om bloggen går lite på tomgång just nu och känner att det är brist på intressanta inlägg från min sida… Det har varit så snurrigt den senaste tiden och jag har helt enkelt inte lyckats klämma in tid för bloggning bland allt annat jag måste fixa här hemma med barnen och hemmet. Men bättring kommer, jag lovar ;)

Idag blev en extra tidig morgon! Mormor och morfar hämtade upp oss innan klockan hade hunnit bli 8 för att ta färjan från Göteborg till Fredrikshamn för en dagsutflykt. Jag måste erkänna att jag var lite orolig över hur lillasyster skulle klara det med att flängande hela dagen men båda barnen var helt fantastiska! Inte ett enda gnäll har kommit från någon av dem på hela dagen.

Jag hade med mig kesoplättar som reservmat ifall det inte skulle finnas någon vettig mat att få tag på och det är verkligen något jag vill rekommendera! Både kesoplättar och att planera för att undvika fällan att äta ”dålig” mat för att bra alternativ inte finns. Recept kommer i eget inlägg.

Nu är det äntligen helg och jag ser fram emot tid med hela familjen hemma!

IMG_3632[1]

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply