0 In Personligt

Kostrådgivning hos Paleo Institute

Hej på er gänget!!

Hoppas att er vecka har varit bra och att ni har en skön helg framför er! Jag avslutade min dag med att köpa tulpaner (uppmuntrar er alla att köpa blommor till er själva så ofta ni bara kan för det är ni alla värda!) och sen hem och njuta av en god middag med familjen. Nu är jag redo för helg :)

tulpaner

Ni tror väl inte att jag har glömt bort er? Min närvaro här på bloggen har ju tyvärr inte varit den högsta den här veckan. Det finns en enda anledning till min frånvaro – tid! Tiden har helt enkelt inte räckt till. Vad har jag gjort då? Jo som några av er vet så har jag varit inne i Göteborg och lärt mig såååå enormt mycket kring kost, näringslära och näringsfysiolog genom Paleo Institute och grymt kunniga och inspirerande Jonas Bergqvist och Therse Renåker. Från kl 9 till kl 18 måndag till fredag har skallen matas med så mycket kul, spännande och intressant information. Jag har verkligen njutit av varenda minut!! 

Det har varit en fantastisk vecka som sagt och utöver allt intressant jag har lärt mig så har jag lärt känna ett gäng med helt fantastiska människor! Det har varit så kul att lära känna andra likasinnade med samma intresse och tankar om kost. En skön känsla att inte vara ensam om att stå där och käka ägg när alla andra mölar vetelängd ;) Att vara fler som ser hur galna många delar av vårt samhälle är. Bland annat härliga Cecilia som precis som jag bloggar. Spana in hennes blogg om ni inte redan känner till den. 

Så jag hoppas att ni förstår att jag har haft det lite fullt upp :) men nu tillbaka till blogging as usual så glöm inte att kika in och hälsa på mig i helgen här på bloggen ;) I helgen har jag en kul nyhet som jag tänkte dela med mig av så glöm inte att titta in ;)

Ha nu en jätteskön fredagskväll så hörs vi igen imorgon!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply