Just nu är jag inne i en period då jag känner enorm tacksamhet. Jag har en underbar familj och jag har blivit allt bättre på att leva i stunden och njuta. Storebror börjar bli en stor liten kille, 4,5 år nu. Han har så mycket tankar och funderingar som han delar med sig av och ibland är det svårt att hålla sig för skratt och hjärtat svämmar över med kärlek. Lillasyster är redan 8 månader. Hon kryper runt som en snabb liten vessla här hemma och är på väg att ställa sig upp. Det var ju inte längesedan hon låg i magen.

Jag har hela sommaren och våren kämpat med att bli av med mina graviditetskilon och har hela tiden känt mig missnöjd och frustrerad att det har gått så segt. Men de senaste veckorna har jag allt mer börjat fokusera på det jag faktiskt gjort. Visst det är 10 år sedan jag gick ner mina 37 kg men sedan dess har jag behållt min vikt även om jag varit gravid två gånger. Att behålla den nya vikten är trots allt det svåraste vid en viktminskning.

Det är viktigt att inte hela tiden rusa fram och bara planera för morgondagen. Ibland behöver vi stanna upp och se tillbaka på vad vi åstadkommit och hämta kraft i det.

IMG_0311.JPG