0 In Annika tipsar

Gröna kuren och boktips

I samarbete med Nextory

Igår avslutade jag lyssningen av Sanna Ehdins bok Sannas tio bästa hälsoråd. En fantastiskt inspirerande och tankeväckande bok. Jag har lyssnat på den via Nextory. Flera av Sannas böcker så fler ska lyssnas på för jag är verkligen helt såld på den här boken.

nextory

Ur bokens beskrivning:

Här får du alla viktiga hälsotips man behöver för en bättre hälsa och ökad energi i livet. Lyssna till Sannas tio bästa hälsoråd för ökad energi, en starkare kropp och bättre självkänsla.
Ur innehållet:

Öka din energi – stärk kroppens naturliga friskprocesser!
Tankens kraft – visualisera det du behöver i ditt liv
Stärkande mat – fokusera på kvalitet och näringstät mat
Positiv självbild – höj din livskvalitet och ditt välmående!
Håll flödet igång – regelbunden motion stärker din självläkande kraft
Mer glädje och lust – bara genom att le blir vi själva – och andra – glada.

Jag fick många tankeställare och tonvis med inspiration efter att ha lyssnat till boken. Främst i form av sätt att stressa ner, leva livet här och nu och i glädje. Men det fanns även flera kostråd i boken som fastande hos mig. Bland att den så kallade Gröna kuren. Sanna beskrev den som en kosthållning som fungerar hormonbalanserande och läkande för kroppen. En kost som hjälper kroppen att hitta tillbaka till balans. Det ska vara mycket effektivt mot uppblåst mage, värk och även (föra förvånande) viktminskning eller viktbalansering. Man äter en kost som är väldigt lik det jag anser vara optimalt för oss människor och är i grunden en lågkolhydratkost.

Var innebär gröna kuren?

Kort sammanfattat innebär det att du äter fritt av gröna grönsaker, bra protein (fisk, kyckling, kött, vilt, skaldjur med mera) och hälsosamt fett som oljor, avokado och smör. Du äter när du är hungrig tills du är lagom mätt. Det gör man under 2 veckor upp till 3 månader. Jag är riktigt sugen på att testa bara för att se hur kroppen reagerar. Jag är övertygad om att det kommer vara en fantastisk känsla i kroppen av energi och lugn. Någon av er som testat? Här kan du läsas Sannas egen beskrivning av Gröna kuren. 

Lyssna till boken gratis hos Nextory

I samarbete med Nextory ger jag dig en månads gratis medlemskap hos Nextory (värde 249 kr). Där hittar du denna fantastiska bok och många fler från alla möjliga genrer. Använd koden CLEANEATINGBY på den här sidan för att få din gratis månad. Och gör det redan idag för erbjudandet går ut om en vecka.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply