0 In Annika tipsar

DAGS FÖR NY MATKASSE

Inlägg i samarbete med Matkassen.com

I mitt samarbete med Matkassen.com så har jag fått möjlighet att testa ett par olika matkassar. Och så här i efterhand så måste jag säga att jag är helsåld på konceptet. Att få hem mat till dörren tillsammans med recept är så smidigt och tidsbesparande. Det är så skönt att inte behöva åka till affären efter jobbet utan att få allt hemlevererat. Ett extra plus är alla nya recept och smakkombinationer som jag fått testa. I måndags kom nästa matkasse hem till oss och nu har vi ett kök fullt av härliga råvaror.

Veckans matkasse – glutenfri från CityGross

Jag tyckte att den förra kassen var lite snål på näringsrika grönsaker men den biten har City Gross verkligen lyckas med. Inte mindre än tre sorters kål fanns med (spenat, grönkål och vitkål). Stort plus för det!

Jag tycker överlag att kassen höll en mycket hög nivå. Fina härliga råvaror och mycket grönsaker som sagt. Enbart svenskt kött vilket jag också ger tumme upp. När det kommer till kolhydrater så  var det främst långsamma kolhydrater. Vilket är bra. Många härliga grönsaker, potatis och quinoa. Kolhydratskällor som jag gillar de gånger jag väljer lite mer kolhydrater. Men kassen innehöll även jasminris och ett bröd vilket jag väljer bort.

matkasse citygross glutenfri

Det var med en sorts bröd till hamburgare som vi ska göra men annars var det hela råvaror, naturliga i sin naturliga form, med till veckans meny. Det är något som jag verkligen värdesätter. Mer riktig mat åt folket! Personligen tänker jag så här – vill du äta bröd så baka det själv. Men har full förståelse för att det inte funkar med en matkasse och att det går emot hela idéen om att spara tid och så vidare.

matkasseguiden matkasse citygross glutenfri

matkasseguiden matkasse citygross glutenfri

Matkassen.com hjälper dig att hitta rätt kasse för dig

Idag finns det ett riktigt sort utbud av olika matkassar. För flera år sedan så testade vi matkasse men jag minns att då fanns det bara två eller tre varianter att välja på. Och jag som laktosintolernat hade svårt att hitta något som passade. Men idag är utbudet enormt och det finns så många former av kassar. Utbudet är nästan så stort att det kan ge beslutsångest och svårt att veta vilken att välja. Både innehåll och pris är värt att jämföra.

matkasseguiden

Det är där Matkassen.com kommer in. Men deras fantastiska sida får du snabbt och enkelt en översikt över kassarna som finns på marknaden. De uppdaterar även ständigt för att kunna dela alla aktuella rabatter och erbjudanden så att du kan göra bästa dealen. Besök gärna deras sida nu direkt och se vilken matkasse som passar dig och din familj bäst. Ett perfekt tid att skapa mer tid, förenkla vardagslivet och samtidigt få bra mat på bordet.

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply