banner annonslänk bodystore

Bodystore, min samarbeten sedan flera år, gör det igen. Och med det menar jag att de ger en riktigt bra rabatt. Fram till och med 2 februari får du 20 % på ett helt köp (ej presentkort, redan nedsatta produkter och Concept2) med koden START20. Hur bra är det inte?

Idag tänkte jag tipsa om 5 produkter jag a l l t i d har hemma.

5 produkter som jag alltid har hemma

D-vitamin. Ett riktigt måste under vintermånaderna. När jag för 4 år sedan började ta d-vitamin dagligen så försvann min årliga vinterdepression. Jag har alltid haft ont av mörkret (gillar det inte nu heller) men jag är ändå pigg och på bra humör nu för tiden. Barnen får också d-vitamin dagligen och våra vab-dagar under de senaste 12 månaderna kan räknas på en hand.

Läs gärna mitt inlägg D-vitamin – allt du behöver veta.

Personligen gillar jag och använder d-vitamin från Holistic.

d-vitamin

Kollagen. När jag var yngre bet jag alldeles för mycket på mina naglar och de har aldrig riktigt återhämtat sig. De har alltid gått av för minsta lilla men sedan jag började med kollagen är de riktigt starka och känns hälsosamma. Kollagen är ett slags protein som är bra för hud, hår, naglar och leder.

Läs gärna mitt inlägg 5 anledningar att äta kollagen. Personligen gillar jag Clean Collagen från Nyttoteket och Pure Collagen från VitaPrana.

kollagen tillskott

Mandelsmör. Jag ä l s k a r nötsmör i a l l a former. Äter det dagligen och måste verkligen lägga band på mig själv för att inte tömma hela burken direkt. På plats nummer 1 kommer raw mandelsmör från Vitaprana. Det är sååå otroligt gott.

Naturella nötter. Vi fortsätter på tema nötter. Nötter för det är väldigt bra fetter och näringsämnen. Naturella nötter är så smidigt att ta med som mellanmål eller snacks. Love it! Välj gärna nötter som är raw för de har behandlats mildare och innehåller mer näring. Spana in hela utbudet av naturella nötter från Bodystore här.

Om du blötlägger dina nötter så gör du det enklare för kroppen att ta upp ännu mer av näringen. I inlägget Hur du blötlägger nötter och frön berättar jag hur du gör.

blötlägga nötter frö

Probiotika. Att ta tillskott av probiotika är ett enkelt sätt att ta hand om sin tarmflora. Tarmhälsa och tarmflora är ett av de områden där det idag sker absolut mest forskning och något som även får allt mer uppmärksamhet i media samt ta plats bland våra kostråd. Det som forskningen har lärt oss är att det skick i vilket ens tarmar är, har en enorm påverkan på vår hälsa. Det finns siffror som visar på att så mycket som 80 % av vårt immunförsvar till exempel hänger på hur det står till med våra tarmar.

Läs gärna mina tidigare blogginlägg Varför är det viktigt med en hälsosam tarmflora? och 5 tips för glad mage och god tarmflora.

Jag gillar tillskottet från Husk som är enkelt att blanda ner i till exempel smoothies med även probiotika från VitaPrana är bra då den innehåller många olika bakteriestammar.

husk maghälsa tillskott

20 % på ett helt köp från Bodystore

Till och med söndag 200202 får du 20 % på ett helt köp från Bodystore när du anger koden START20. Erbjudandet gäller på ett helt köp (ej presentkort, redan nedsatta produkter och Concept2).

signatur annika malm clean eating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *