banner annonslänk bodystore

Gott nytt år!

Ska alldeles strax gå och försöka locka mitt hår men först ville jag kika in och önska er alla ett gott nytt år. Plus tipsa om en riktigt god drink som känns festlig och som passar både stora och små.

kombucha nyårsdrink antiinflammatorisk drink

Jag tackar för erfarenheter och lärdomar som 2019 gett mig, men sörjer inte alls att året är över. Det har varit ett ganska tufft år för mig personligen med mycket tankar, reflektioner och känslor. Jag välkomnar 2020 med öppna armar och lika öppet hjärta. Detta blir ett bra år!

kombucha nyårsdrink antiinflammatorisk drink

Annikas antiinflammatoriska nyårsdrink

Detta är en väldigt enkel drink men som ändå känns festlig. Går hem hos både stora och små. Den baserar på kombucha som är en fermenterad dryck. Läs gärna mitt inlägg om kombucha där jag berättar mer om drycken.

Läs mer:

Kombucha, antiinflammatorisk superdryck

kombucha antiinflammatorisk tarmflora

I denna drink har jag använt Captain kombucha i smaken Californian Raspberry. Den är supergod!

kombucha nyårsdrink antiinflammatorisk drink

Det är allt du behöver för att fixa denna härliga drink.

Nu önskar jag dig en fin kväll så hörs vi 2020!

signatur annika malm clean eating