0 In Annika tipsar

Prova Storytel gratis i 30 dagar – perfekt till höstens promenader

storytel gratis

Storytel, appen som går varm i min mobil just nu. Att få ihop 10 000 steg är betydligt enklare, och roligare, tillsammans med Storytel. Idag tänkte jag tipsa om hur du kan få 30 dagars gratis medlemskap och några av mina favoritböcker just nu.

annika malm

Prova Storytel gratis i 30 dagar

I samarbete med Storytel kan jag alltså ge dig 30 dagar gratis medlemskap hos dem. Något jag personligen är riktigt glad över, för Storytel är en app som jag själv använder varje dag. V a r j e dag och mitt liv hade varit lite tristare utan den.

Jag har ett jobb som innebär att jag sitter ner mycket framför datorn. Då är det viktigt för mig att ta pauser och gå ut och gå. Och sedan jag började använda Storytel, så har promenaderna blivit både fler och längre. Det är perfekt för mig som gillar att läsa böcker, men som inte riktigt hittar tiden sedan jag blev mamma.

Erbjudandet om 30 dagar gratis, gäller dig som inte tidigare har varit medlem hos Storytel. Du kommer att bli ombedd att ange ett betalkort. Det är för att om du efter din 30 dagar vill fortsätta, så ska din prenumeration rulla på utan avbrott. Ordinarie pris för 30 dagars medlemskap är 169 kr/månad.

Du behöver ingen kod, utan du registrerar dig bara via min länk här nedanför för att få dina 30 dagar gratis.

Klicka här för att få dina 30 dagar hos Storytel

Utöver inlästa ljudböcker så har Storytel även ett stort utbud av e-böcker att läsa själv på bussen, i väntrummet eller var du råkar befinna dig.

storytel gratis

storytel gratis

I min Storytel-bokhylla just nu

När du vill lyssna på en bok hos Storytel, så hamnar den i det som kallas för din bokhylla. I min bokhylla finns just nu tre böcker:

  • Dit solen aldrig når av Marianne Cedervall
  • Färjan av Mats Strandberg
  • LasseMaja och Guldmysteriet av Martin Widmark

Böckerna av Marianne Cedervall är en serie som jag sträcklyssnat igenom nu i några veckor. De är en småmysig deckarserie om Anki och Tryggve och utspelar sig på Gotland. Jag tycker de är en svensk version av Morden i Midsomer och jag kan verkligen rekommendera dem om du gillar tv-serien.

Färjan la jag till igår. Det var Lofsan som pratade om den i gårdagens avsnitt av Träningspodden och jag blev lite smått motvilligt sugen på den. Tror den är för läskig för mig egentligen men blev så nyfiken att jag bara måste lyssna på den.

LasseMaja det är Nils bok. Det gör mig så glad att han också gillar att lyssna. Blir glad i hela kroppen när jag ser honom uppkrupen i soffan med en filt och hörlurarna på. Är nog svenska-fröken i mig (är lärare i svenska, engelska och so för högstadie och gymnasium) som gör sig påmind.

Gillar du att lyssna på böcker eller föredrar du att läsa själv? Har du testat på Storytel? Om inte, så testa vettja. Bästa grejen!

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply