0 In Annika tipsar/ Hälsosam livsstil - tips & inspiration

Ses vi i på Träningsmagi i Trollhättan 1 oktober?

Nästa lördag, 1 oktober, så föreläser jag på eventet Träningsmagi i Trollhättan. Om du inte har tid, lust eller möjlighet att delta i hela eventet så kan jag nu erbjuda dig att komma dit och bara lyssna på mig. Du behöver alltså inte delta och betala för hela eventet. Du kan dyka upp och lyssna på min föreläsning och betala 150 kr i dörren. Hoppas vi ses!

annikatraningsmagi

Vad är Träningsmagi?

Träningsmagi är en fantastisk hälsa och inspirationsboost så här när hösten och mörket närmar sig. Du får en heldag där du kan välja och vraka bland ett fantastiskt utbud av träningspass och föreläsningar. Du kan som sagt lyssna till mig men du kan även träna med fantastiska Mikael Sjöö och UppochHoppa-Sofia. Själv ser jag fram emot att lyssna till Veronica Jägerlund berätta om rörlighetsträning och Sofia om mentala strategier. Boka din plats här och få en fantastisk dag och tanka inspiration inför hösten. Här ser du hela schemat för dagen. Pris 995 kr.

Vad handlar min föreläsning om?

Min föreläsning börjar 11:45 och håller på en timme framåt. Jag kommer att prata om livsstilsförändringar. Mina tankar grundar sig i min egen livsstilsförändring som jag inledde när jag var runt 20 år. Jag gick från kraftigt överviktig med stort sötsug och lika stor ovilja till rörelse. Jag kommer att berätta hur jag gick ifrån kraftigt överviktig med en negativ inställning till livet till att lägga om min kost, börja röra på mig, tappa vikt för att idag se på livet med ett leende. Jag kommer att varva egna erfarenheter med kunskap och tips från mig som kostrådgivare och hälsoinspiratör.

Så här presenteras jag och min föreläsnings på Träningsmagis hemsida:

Annika Malm är utbildad kostrådgivare från Paleo Institute och jobbar idag med att hjälpa andra att hitta långsiktiga lösningar och att hitta sin hälsoresa. Med bloggen Clean Eating by Annika inspirerar hon fler tusen läsare i veckan med läckra recept och kloka tankar direkt från sitt eget liv som innehåller träning, tankar om hälsa och ett stort matlagningsintresse. Annika jobbar med klienter utifrån individens förutsättningar och med ett holistiskt synsätt. Hon har egen erfarenhet av kraftig övervikt och lade själv om sin livsstil för 15 år sedan, gick ner 40 kg och brinner för att visa vägen för fler till ett hälsosamt och aktivt liv. Blogg: cleaneatingbyannika.se instagram: @cleaneatingbyannika

Kom till Trollhättan 1 okt och lyssna till min föreläsning och få tipsa och inspiration kring att skapa en hållbar och hälsosam livsstil. Ta med dig en vän och så hoppas jag att vi ses!

traningsmagi-logga

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply