Annika tipsar

Black Friday hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

Att det är Black Friday-vecka har väl få av oss missat. Mobilen plingade för fullt igår och mailboxen fylldes snabbt med alla deals och erbjudanden. Det är lätt att slå bakut och känna sig övermätt av alla erbjudanden, men det finns riktigt bra deals att göra och det vore synd att missa dem.

Jag ska denna vecka välja ut de riktiga godbitarna att tipsa er om. Enbart tipsa om riktigt bra deals som jag vet till 100 %, att ni gillar. Bra grejer som ni behöver, använder och ändå skulle ha köpt. Vad tror ni om det?

Bodystore är min favorit och de har flera riktigt bra deals utspritt över veckan. Det kan vara smart att gå in en snabbis varje morgon och kolla vad de tipsar om just idag.

Upp till 50 % på VitaPrana

Jag har valt att lyfta fram dagens kampanj för den vill vi inte missa. Upp till 50 % på allt från VitaPrana. Erbjudandet gäller endast idag. Jag tror att en hel del produkter kommer att ta slut så om det är något särskilt du vill ha, så vänta inte för länge.

VitaPrana är Bodystores egna märke med ekologiska produkter som är helt baserade på rena råvaror. Du hittar både livsmedel och kosttillskott. Alla deras produkter är hållbart producerade och med hänsyn till miljön. Produkterna är fria från tillsatt socker och tillsatser, istället ges naturens egna smaker och näringsämnen utrymme.

Jag har tipsar om VitaPrana så många gånger att jag tappat räkningen men deras produkter är verkligen superbra och jag har många av dem som favoriter här hemma hos mig.

7 produkter från VitaPrana som alltid finns i mitt kök

  • Mandelsmör – b ä s t a nötsmöret alla dagar i veckan (helt sjukt gott)
  • Hampafrö – näringsrikt frö som kan användas i allt från over nigth oats(hemp) till chokladbollar
  • Kokossocker – naturlig och näringsrik sötning med lågt GI (perfekt till julens knäck)
  • Vita Skin – ett kosttillskott som hjälper huden att hålla sig frisk och fräsch
  • Raw bar – barnens favorit och bra att ha i väskan när hunger/sug slår till
  • Bipollen – näringsbomb som också är otroligt vacker
  • Gurkmejatillskott – smidigt sätt att dagligen få i sig gurkmejan för dess antiinflammatoriska egenskaper

vitaprana bodystore

vitaprana kokossocker

Besök gärna min butik hos Bodystore

Som jag sa så kommer erbjudandena variera under veckan och dyka upp allt eftersom på Bodystores hemsida. Därför kan det vara klokt att klicka sig in en snabbis varje morgon. Min butik innehåller mina personliga favoriter på ett och samma ställe, så ägna gärna den ett besök om du vill ha tips på produkter som är goda och håller hög kvalitet.

annika malm bodystore

Framåt helgen kommer jag med fler bra tips hos Bodystore men tills dess uppdaterar jag regelbundet på min instagram. Men kom ihåg – bara tips om bra grejer som du använder och behöver ändå.

Ha en fortsatt fin tisdag så hörs vi snart igen!

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

 

 

Annat som kan intressera

Inga kommentarer

Lämna ett svar