0 In Annika tipsar

5 favoriter hos Nextory

Inlägg i samarbete med Nextory

Jag satt häromdagen och kollade igenom alla nyheter i Nextorys utbud. Jag hittade många titlar som jag definitivt kommer att läsa och lyssna till under de närmsta dagarna. Här nedanför har jag valt ut 5 favoriter bland Nextorys alla e-böcker som jag tror att ni också är intresserade av. Genom mitt samarbete med Nextory så får alla nya medlemmar testa en hel månad gratis utan krav på uppbindningstid (värde 249 kr). Jag berättar mer om hur du gör längre ner.

Vad är Nextory?

Nextory är en tjänst som erbjuder dig ett fantastik utbud av ljud- och e-böcker. De har titlar inom alla möjliga genrer som är går att läsa och lyssna till smidigt både via mobil, läsplatta och dator. Deras tjänst är perfekt för alla oss som vill läsa och ta del av nytt men inte riktigt har tiden att sitta ner med en bok hemma på kvällen eller helgen. Lyssna i bilen eller under promenaden. Och en e-bok i mobilen har du alltid med dig så varför inte läsa ett par sidor i väntrummet hos tandläkaren? HÄR hittar du hela deras utbud. 

5 favoriter hos Nextory

Här är 5 av mina favoriter bland Nextorys alla e-böcker. Det grymma med e-böcker är att man alltid har boken med sig i mobilen. Man kan plocka fram den när man har några minuter över. Man får liksom gjort nåt bra med de där små stunderna här och där under dagarna som man annars inte utnyttjar. Väntrummet hos tandläkaren eller stunden på bussen.

  • Eat Clean: Kokboken
  • Paleo för nybörjare
  • Lchf 2.0 Fisk & Grönt
  • Sanningen om mat och hälsa
  • Vardags-vego för alla

Så här får du en månad gratis hos Nextory

Med min kod CLEANEATINGBY så får du en månad helt gratis hos Nextory. Erbjudandet är värt 249 kr och helt utan tidningstid. Du kommer att bli ombedd att ange ett betalkort även om du bara vill ha en gratis månad, och 1 kr kommer att dras. Den kronan får du tillbaka så snart du avslutar ditt medlemskap. Varför ska du ange ett betalkort? Jo, det är för att om du väljer att fortsätta efter din gratis månad så ska ditt medlemskap rulla på utan avbrott och då måste det finnas ett kort som funkar. Men som sagt, kronan får du tillbaka och inga krav på mer än 1 månad.

Du anger koden CLEANEATINGBYdenna sida hos Nextory. Tipsa gärna vänner, familj och kolleger om erbjudandet. Jag lovar, det finns något för a l l a i Nextorys utbud.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply