0 In Annika tipsar

Följ Clean Eating by Annika på youtube!

Äntligen har Clean Eating by Annika en egen kanal på youtube! Jag har länge funderat på att börja dela med mig av mer rörligt material. Häromdagen fick jag äntligen tummen ur och satte ihop en kort film. Och nu har jag även fixat min egna youtube-kanal. Inget skulle göra mig mer glad än om du gick in och följde mig på youtube. Du hittar mig här.

 

Spana in CEA på youtube

Du som följer mig på Facebook (här hittar du mig) fick se det tidigare i veckan. Filmen var en kort film på ett par minuter där jag visade hur man gör ett av mina absolut mest omtyckta recept – nämligen min krämiga kokosgröt

kokosgröt

Planen är nu att jag framöver ska dela med mig av mer filmer med både recept, tips och annat smått och gott. Därför har jag skapat mig en egen youtube-kanal. Nu vill jag så klart gärna att ni går in på youtube, letar upp mig och börjar prenumerera. Hade gjort mig jätteglad!

Här hittar du mig på youtube. Och här hittar du min första film. 

Ha en härlig dag i solen men glöm inte att spana in mig på youtube också där i mobilen i solstolen ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply