0 In Annika tipsar

25 % på kollagen – veckans deal hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att ta kollagen som tillskott. Därför känns det naturligt att lyfta fram det lite extra och tips er när som nu, Bodystore har 25 % på kollagen. Du hittar hela deras utbud av kollagen här.

Kollagen – viktigt protein för kroppen

Kollagen är ett slags protein som hjälper kroppen att hålla sig elastisk och stark. Det är som kroppens cement eller fogmassa. Det är liksom kollagen som gör att ben, leder, senor med mera håller sig starka och elastiska. Ungefär en tredjedel av proteinet i våra kroppar består av kollagen. Kollagen är helt fritt från smak och lukt.

kollagen tillskott
Kollagen som tillskott

Det är ett tillskott som är gjort av brosk, skelett och liknande delar från fisk eller nötkreatur. Jag vet att många får lite obehagskänslor av den tanken. Men tänk en gång till. Det är otroligt näringsrika delar på djuren som vi idag ofta kastar för att ingen vill äta dem. Sådant resursslöseri! Ur ett hållbarhetstänk så borde vi alla bli bättre på att använda alla delar av djuret. Samt ur ett hälsoperspektiv så borde vi även äta mer av denna typ av mat. Det gjorde vi förr i tiden och fick i oss all den näringen som vi idag missar.

5 sätt att använda kollagen

kollagen_nyttoteket
kollagenbollar

25 % på kollagen – denna vecka hos Bodystore

Denna vecka är ett perfekt tillfälle att fylla på hemma om du behöver nytt kollagen eller är nyfiken på att testa. Jag kan rekommendera kollagen från Bodystores egna märke, VitaPrana, som denna vecka är nedsatt 25 %. Även Nyttotekets kollagen håller hög kvalitet och är denna vecka nedsatt 20 %. Du kan även ta kollagen som tillskott i form av kapsel och då har Elexir Pharma ett tillskott av hög kvalitet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply