Hej på er och god fortsättning!

Jag hoppas att ni alla har haft en god jul och möjlighet att njuta av härligt sällskap och god mat. Jag har haft en underbar jul och nya huset fullt av släkten. Vi firade julafton hemma hos oss i nya huset och det var verkligen jättemysigt.

Julledigt från sociala medier

Jag tog även vila från mobilen och alla sociala medier. Det var så skönt! Att vara aktiv på sociala medier är ju mitt jobb och även om jag älskar det jag gör, så blir det ibland för mycket av det goda. Det negativa som sociala medier kan föra med sig är ju att man blir frånvarande i nuet vilket jag känt av mer och mer. Därför kände jag att jag verkligen ville och behövde kommer bort ifrån mobil och dator och vara helt med familjen och närvarande i nuet. Funderar på att inför 2019 begränsa delen av mitt livs som upptas av mobilen. Någon mer som känner liknande?

jul hyacint

Mest poppis på bloggen 2018

Jag tänkte att så här mot årets slut så passar det ju bra med en liten återblick, eller hur? Därför satte jag mig en stund för att titta igenom det som varit under året, vad ni har läst och uppskattat mest. Här nedanför kan du se de 7 inlägg och ämnen som ligger på topplistan för 2018.

surkål syrade grönsaker

glutenfritt pajskal kikärtor

glutenfritt bröd kikärtor morot

Vad har ni tyckt varit allra bäst här på bloggen under året? Och vad ser ni fram emot under 2019?

annika malm

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *