0 In Annika tipsar

Mest poppis på bloggen 2018

Hej på er och god fortsättning!

Jag hoppas att ni alla har haft en god jul och möjlighet att njuta av härligt sällskap och god mat. Jag har haft en underbar jul och nya huset fullt av släkten. Vi firade julafton hemma hos oss i nya huset och det var verkligen jättemysigt.

Julledigt från sociala medier

Jag tog även vila från mobilen och alla sociala medier. Det var så skönt! Att vara aktiv på sociala medier är ju mitt jobb och även om jag älskar det jag gör, så blir det ibland för mycket av det goda. Det negativa som sociala medier kan föra med sig är ju att man blir frånvarande i nuet vilket jag känt av mer och mer. Därför kände jag att jag verkligen ville och behövde kommer bort ifrån mobil och dator och vara helt med familjen och närvarande i nuet. Funderar på att inför 2019 begränsa delen av mitt livs som upptas av mobilen. Någon mer som känner liknande?

jul hyacint

Mest poppis på bloggen 2018

Jag tänkte att så här mot årets slut så passar det ju bra med en liten återblick, eller hur? Därför satte jag mig en stund för att titta igenom det som varit under året, vad ni har läst och uppskattat mest. Här nedanför kan du se de 7 inlägg och ämnen som ligger på topplistan för 2018.

  • Hur du syrar dina egna grönsaker – att syra och fermentera är något som allt fler blir nyfikna på i och med att vår kunskap om tarmfloran växer. I det här inlägget berättar jag hur du enkelt syrar dina egna grönsaker.
  • Varför du bör äta kokosolja varje dag – ett äldre inlägg som ligger stadigt på topplistan över mest lästa.
  • Anti-inflammatorisk kost, vad är det? – under hösten har jag börjat skriva mer om antiinflammatorisk kost. Det märks verkligen att det är ett ämne som intresserar er. Så kul! Just anti-inflammatorisk kost kommer att bli en röd tråd hos mig under nästa år. Jag arbetar just nu även på en ny kurs på samma område. Kursen kommer att vara klar i slutet av januari.
  • Glutenfritt bröd med morot och kikärtor – ett av de mest populära recepten i år och ni verkar gilla recept med bönor och baljväxter för även mitt pajskal på kikärtor ligger högt upp över mest lästa.
  • Gröna julrecept – morotsbrödet ovanför trängs med ett helt gäng gröna julrecept på topplistan. Några gröna recept på varit poppis nu i jul är bland annat min grönkålspaj, griljerad kålrot, grönkålssallad med granatäpple och morots-bacon.
  • Varför jag dricker äppelcidervinäger varje dag – många av er har även läst inlägget där jag berättar om varför det är en god vana att dricka äppelcidervinäger varje dag.
  • Vad är kronisk inflammation? – tanken bakom antiiflammatorisk kost är ju inte att inflammation i sin naturliga form är dåligt. Tvärtom så är ju inflammation något bra och en del av våra kroppars försvarssystem. Problemet är snarare den kroniska inflammationen som tyvärr blir allt mer vanlig idag.

surkål syrade grönsaker

glutenfritt pajskal kikärtor

glutenfritt bröd kikärtor morot

Vad har ni tyckt varit allra bäst här på bloggen under året? Och vad ser ni fram emot under 2019?

annika malm

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply