Morotsbacon – något helt nytt för mig som jag testade förra veckan. Och vilken hit det blev! Barnen älskade det! Som du vet vid det här laget så försöker jag få in allt mer helgrönt och vegetariskt i mitt kök. Det är verkligen en form av matlagning som väcker stor nyfikenhet hos mig och som känns helt rätt. Jag älskar att testa nya recept med grönsaker och upptäcka hur mycket gott man kan göra.

Men som sagt, morotsbacon blev en hit som definitivt kommer att göras flera gånger här hemma. Har många idéer kring smaksättningar som jag vill testa framöver. Ät dem som de är som ett grönsakstilltug till maten eller varför inte ha dem som knaprigt tillbehör i en sallad.

SÅ HÄR GÖR DU MOROTSBACON

Du behöver:

Gör så här:

Hoppas du gillar receptet!

morotsbacon paleo vegan mjölkfri
Morotsbacon – Foto Annika Malm

VILL DU FÅ MINA VECKOBREV?

Om du gillar det jag delar här på CEA så får du gärna anmäla dig till mitt veckobrev. Är så klart helt gratis och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Ange din mail här om du är intresserad. Via länken här kan du även se förra veckans veckobrev för att få en uppfattning av vad de innehåller.

clean eating by annika

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *