Imorgon fredag så är det 10 år sen jag träffade min man för första gången. Tiden har gått fort som den brukar göra när man har roligt och under våra år ihop så har vi hunnit med två barn, giftemål och husköp. Vi ska fira oss och vår dag med en långhelg i Stockholm. Barnen ska få bo hos mormor och morfar över helgen och vi får en helg för oss själva uppe i Stockholm. Ska bli så himla mysigt och vädret ska ju bli helt fantastiskt dessutom. Men jag behöver er hjälp med härliga Stockholms-tips!

Bild lånad från nordicvisitor.com

Vad ska vi göra i Stockholm? Finns det några härliga fik eller matställen som serverar god och nyttig mat? Ett besök hos Paradiset står på planeringen. Jag har även hört att det ska finnas ett härligt café som heter Amys Cafe på Drottningsholmsvägen som ska servera mycket mjölfritt och paleo/low carb vänligt så där hade varit kul att stanna till. Ett annat ställe som jag har hört gott om är Ecoist som fokuserar på ekologisk och glutenfri mat. 

Bild lånad från aktavara.org

Inte alls relaterat till mat men vi ska faktiskt besöka Vasamuseet också. Jag är jätteintresserad av historia, speciellt svensk historia, och har inte varit där sedan jag var barn och min man har aldrig varit där så det ska bli riktigt kul. Vi är även sugna på att besöka Mall of Scandinavia och spana in det. Utöver det så har vi inte så mycket planerat.

Så snälla lämna en kommentar och ge mig ditt bästa Stockholms tips!