2 In Annika tipsar

10 ljuböcker som gör promenaden roligare

Inlägget i samarbete med Nextory

Om du som jag gillar att promenera så kommer här ett tips som passar dig. Passar så klart jättebra för dig som inte gillar att promenera också – kanske gillar du att lyssna på böcker medan du kör eller lagar mat? Här kommer 10 tips på böcker från helt olika genrer men det det gemensamt att jag gillar dem och de har förgyllt mina promenader under de senaste året samt att du kan lyssna på dem allihop helt gratis hos Nextory med min kod (mer info en bit ner om hur du gör för att ta del av ditt gratis-erbjudande.)

Idag åker jag och mannen till Stockholm som jag skrev igår och det blir ett antal timmar i bilen. Vi gillar båda två att lyssna på böcker och till dagens resa blir det en favorit i repris som ska lyssnas på, nämligen nr 8 på listan här nedanför

10 ljuböcker

 

 • Matrevolutionen av Andreas Eenfeld – en klassiker för oss som är inne på hälsa sett ur ett evolutionärt perspektiv.
 • Drömliv av Kajsa Ingemarsson och Karin Norlander – hängde med mig i öronen förra våren och gav mig många tankeställare kring vad lycka är och att hela tiden sträva efter det där drömlivet.
 • 5:2 dieten av Michael Mosely – jag fastar inte men vet att många av er gör och är intresseraden. Mycket intressanta teroier och kunskap att lyssna till.
 • Charmen med tarmen av Giulia Enders – alltså jösses vad spännande det här med mag och tarmflora är!
 • Heja heja av Martina Haag – denna lyssnade jag på när jag för ett par år sen skulle börja spring. Igenkänningsfaktorn var stor och skratten många!
 • Med känsla för barns självkänsla av Petra Krantz Lindgren – riktigt bra bok för oss föräldrar.
 • Lycka nu av Titti Holmer – en bok som även denna ger bra tankeställningar kring det här med lycka.
 • Sälj av Fredrik Eklund – jag är galet imponerad av Fredriks driv och entreprenörskap och denna lyssnade jag på förra sommaren precis innan jag bestämde mig för att våga satsa och starta mitt företag.
 • Det är något som inte stämmer av Martina Haag – huruvida den är sann eller inte låter jag vara osagt men så gripande och omöjlig att sluta lyssna till!
 • Det blir alltid som man tänkt av Olof Röhnander – hjälpte mig att se på saker mer positivt.

Hur gör du då för att lyssna på alla de här böckerna (och många många fler) gratis?

Koden CLEANEATINGBY ger dig en månads gratis abbonemang hos Nextory. Dom har olika nivåer men så klart ska du välja premium så du får full tillgång till allt. När månaden är slut så väljer du själv om du vill fortsätta att ha tillgång till alla fantastiska böcker eller om du känner dig nöjd. Det är alltså ingen bindningstid i erbjudandet.

Erbjudandet ger dig 1 månads gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av.Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Du kommer att bli ombedd att registrera ett betalkort men det är enbart för att det inte ska bli glapp i din prenumeration om du efter din första månad vill fortsätta. Det kommer att dras 1 kr men denna betalas tillbaka direkt om du väljer att hoppa av efter din gratis-månad.

För att ta del av erbjudandet – använd koden CLEANEATINGBY den här sidan (länk) för att starta din gratis månad och få tillgång till alla härliga titlar!

Inlägget i samarbete med Nextory

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eva Lindblad
  6 maj, 2016 at 08:27

  Tack för boklyssnartipsen och möjligheten att lyssna gratis!
  Toppen för mig som gått med i något som kallas ”Hälsoutmaningen”
  och min utmaning är att få till promenader som en VANA. Jag tänker:
  ”hur går det till?” men jag utmanar mig själv och provar. Kanske går
  det lättare med dina boklyssnartips. Tack!

  • Reply
   admin
   9 maj, 2016 at 20:00

   Perfekt ju :)

  Leave a Reply