Inlägget i samarbete med Nextory

Om du som jag gillar att promenera så kommer här ett tips som passar dig. Passar så klart jättebra för dig som inte gillar att promenera också – kanske gillar du att lyssna på böcker medan du kör eller lagar mat? Här kommer 10 tips på böcker från helt olika genrer men det det gemensamt att jag gillar dem och de har förgyllt mina promenader under de senaste året samt att du kan lyssna på dem allihop helt gratis hos Nextory med min kod (mer info en bit ner om hur du gör för att ta del av ditt gratis-erbjudande.)

Idag åker jag och mannen till Stockholm som jag skrev igår och det blir ett antal timmar i bilen. Vi gillar båda två att lyssna på böcker och till dagens resa blir det en favorit i repris som ska lyssnas på, nämligen nr 8 på listan här nedanför

10 ljuböcker

 

Hur gör du då för att lyssna på alla de här böckerna (och många många fler) gratis?

Koden CLEANEATINGBY ger dig en månads gratis abbonemang hos Nextory. Dom har olika nivåer men så klart ska du välja premium så du får full tillgång till allt. När månaden är slut så väljer du själv om du vill fortsätta att ha tillgång till alla fantastiska böcker eller om du känner dig nöjd. Det är alltså ingen bindningstid i erbjudandet.

Erbjudandet ger dig 1 månads gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av.Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Du kommer att bli ombedd att registrera ett betalkort men det är enbart för att det inte ska bli glapp i din prenumeration om du efter din första månad vill fortsätta. Det kommer att dras 1 kr men denna betalas tillbaka direkt om du väljer att hoppa av efter din gratis-månad.

För att ta del av erbjudandet – använd koden CLEANEATINGBY den här sidan (länk) för att starta din gratis månad och få tillgång till alla härliga titlar!

Inlägget i samarbete med Nextory

2 svar

  1. Tack för boklyssnartipsen och möjligheten att lyssna gratis!
    Toppen för mig som gått med i något som kallas ”Hälsoutmaningen”
    och min utmaning är att få till promenader som en VANA. Jag tänker:
    ”hur går det till?” men jag utmanar mig själv och provar. Kanske går
    det lättare med dina boklyssnartips. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *