1 In Annika tipsar

Ringblomssalva – bästa salvan för dina torra händer

banner annonslänk bodystore

Hand upp om du också går runt med torra händer? Allt det här tvättandes och spritandet på grund av Corona, går verkligen hårt åt händerna. Den här ringsblomssalvan från Föllinge är verkligen toppen. Här hemma sitter både jag och Henrik och smörjer in händerna varje kväll som en ny liten ritual nästan.

Det är lite komiskt att jag köpte hem salvan till mig först. Sedan när han av en slump en dag testade den, försvann burkarna från min låda och nu är det jag som varje kväll får fråga honom om burken.

ringblomssalva

I bakgrunden på bilderna ser du även en ansiktskräm från Sanna Edhins serie Dr Sannas. Du kan se hela utbudet från Dr Sanna här.

Ringblomssalva – bästa salvan för dina torra händer

Jag köper hem en burk av ringblomssalvan från Föllinge varje gång jag beställer från Bodystore. Just nu är ju händerna är extra torra på grund av Corona. Så är det extra viktigt att det alltid finns en burk hemma.

Salvan har en fantastisk innehållsförteckning och innehåller 100 % naturliga ingredienser.

Ingredienser: Olivolja, bivax, ringblomsextrakt, kamomill, lavendel, bergamot.

INCI: Olea europaea fruit oil, cera flava, calendula officinalis flower oil, matricaria recutita flower oil, lavandula angustifolia oil, citrus aurantium bergamia peel oil. geraniol, linalool, limonene.

Vad är INCI?

INCI står The International Nomenclature of Cosmetic Ingredients. Tack vare detta system är det möjligt att se ämnen som ingår i en komsmetik/hygien-produkt. I INCI-märkning används latinska namn. Det är för att garantera att ingredienser skrivs på samma sätt i hela EU.

Lästips: Vad är INCI?

Min mini-butik hos Bodystore

Jag vill passa på att tips om min sida och mini-butik hos Bodystore. Där har jag samlat många av mina favoriter. Titta gärna in där så hittar du produkterna som jag brukar använda.

annika malm bodystore
signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Stanley
    10 april, 2020 at 21:00

    Tack för tipset, jag o sambon köpte en burk igår och båda känner skillnad idag.
    Luktar gott gör den med o känns dryg!

  • Leave a Reply