0 In Sötsaker - recept

Glutenfria chokladbollar sötade med banan

banner annonslänk bodystore

Chokladbollar är en av mina absoluta favoriter när det kommer till sötsaker. Kladdkaka och saltlakrits är också på toppen och fightas om toppplacering. Har du någon svag punkt vad gäller sötsaker? Du vet sånt där, som du verkligen njuter av?

Att njuta av saker som man tycker är riktigt gott är en del av att leva hälsosamt. Glöm inte det.

De här chokladbollarna är riktigt goda och jag gjorde dem senast till min födelsedag tidigare i mars. Hoppas du gillar dem lika mycket som jag.

glutenfria_chokladbollar_banan_2

Glutenfria chokladbollar sötade med banan

Hur många bollar det blir, beror så klart på hur stora du gör dem. Receptet ger ca 15-20, enligt mig, lagom stora bollar.

Du behöver:

Gör så här:

Mixa alla ingredienser och rulla till bollar. Rulla i kokos. Ha i mer havremjöl om smeten är för kladdig och lite vätska om den är för torr.⁠

glutenfria_chokladbollar_banan_3

Gott till fikat utan gluten, socker och mjölk

Här är fler recepttips från mig, på gott till fikat.

sockerfri hasselnötskräm nutella

Jag försöker använda frukt så ofta jag kan för att söta men annars är mina favoriter björksocker och yaconsirap. Läs gärna mer i blogginläggen Björksocker – baka sött utan socker och Yaconsirap – allt du behöver veta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply