samarbete matsmart

Har du testat Matsmart än? Jag gjorde min första beställning för 4-5 veckor sedan och sedan dess har det blivit ett par beställningar till. Jag gillar verkligen deras idé med att minska maten som slängs i onödan och de låga priserna är ju inte fel de heller.

Läste du mina tips för hur du kan minska matsvinnet där hemma? Genom att handla en del av maten från Matsmart så bidrar du också till att mindre mat slängs av affärerna.

Förra veckan tipsade jag om ekologiska och glutenfria fynd hos Matsmart. Utbudet hos Matsmart varierar en del från vecka till vecka, så en del finns kvar men inte alls. Tänkte därför idag ge några nya tips på bra produkter som finns inne just nu.

Tips på 5 bra produkter hos Matsmart just nu

Här nedanför hittar du 5 av mina favoriter och tips på bra produkter som just nu finns inne hos Matsmart. Ta dig gärna en stund och kika runt bland utbudet. Du hittar allt från brödknivar och kaffebryggare till nötter och bönpasta.

Hittar du tips på bra grejer som jag har missat, så tipsa mig gärna i kommentarerna nedanför.

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg