0 In Annika tipsar

YouTube – mina senaste filmer

Tjena mittbena!

Hoppas ni alla mår bra idag och att er onsdag varit toppen så här långt. Idag älskar jag mitt jobb lite extra mycket. Sitter nämligen i solen och njuter till max. Sitter och skriver på ett framförande jag ska hålla på lördag. Då ska jag nämligen vara med i P1s program Kropp och själ och berätta varför clean eating är det självklara valet. Tror inte det sänds live men om du bor i Stockholm så kan du vara på plats att titta. Det spelas nämligen in framför publik i Kulturhuset  vid 12-tiden. Ses vi så kom och säg hej vettja!

Men kikar in en snabbis och tar en paus i skrivandet. Vill bara säga att det är så kul att fler och fler av er hittar in till min kanal på YouTube. Det har trillat in ett helt gäng med nya prenumeranter de senaste veckorna. Riktigt riktigt kul! Och jag hoppas så klart att du gillar filmerna jag delar där.

Prenumererar du inte? Eller rättare sagt, prenumererar du inte än? Om du gillar mina filmer och det jag delar så hade det gjort mig superglad om du ville klicka på den där röda prenumerera knappen. Då stöttar du mig i mitt arbete samtidigt som du inte missar något av det jag delar.

Vilka filmer gillar du mest? Vad vill du se mer av? Recept? Vloggar där ni får hänga med mig? Matdagbok? Svar på frågor? Bomba mig i kommentarerna med vad just du vill se så ska jag försöka fixa det så snart jag kan.

YouTube – mina senaste filmer

Här nedanför ser du mina tre senaste filmer. Kanske har du inte sett dem än?

 

 

 

Gillar du filmerna? Prenumerera då direkt så missar du inget framöver. Jag har en film om maghälsa och ibs på gång till exempel. Knappen här nedanför tar dig direkt till min kanal på youtube och där kan du prenumerera genom att klicka på den röda knappen med texten ”prenumerera”. Det är så klart helt gratis och tar max 1 minut. Du behöver ett konto på youtube men det är också gratis och enkelt att fixa. Det du kan göra utan youtube-konto är att klicka på tumme upp under filmerna. Då ser jag vad ni gillar och kan göra mer liknande.

 

BESÖK MIG PÅ YOU TUBE >>>

 

Ha en fin onsdag så länge så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

 

 

Följ mig gärna på FaceBook där jag dagligen delar recept, tips och erbjudanden. Du hittar mig på FaceBook under Clean Eating by Annika.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply