matsmart

Jag har handlat på Matsmart i över ett år nu och varit nöjd varje beställning. Idag tänkte jag berätta lite mer om varför jag gillar MatSmart så.

matsmart

1 Miljösmart – Allt svinn som görs idag kan vi nog alla enas om är helt galet. Läs gärna mitt inlägg  7 tips för att minska ditt matsvinn.

MatSmart för ett jättebra jobb för att hjälpa till att minska svinnet. De räddat man som annars skulle kastas men även annat till hemmet. Du kanske såg att jag förra veckan tipsade om kläder från Pierre Robert?

Anledningen till att det inte kan säljas i butik kan vara förpackningsbyte, överproduktion eller nära till /passerat bäst-för-datum. Läs gärna mitt inlägg Vad innebär bäst-före-datum och hur vet du om maten är dålig?

2. Snällt mot plånboken– Att handla på Matsmart är inte bara snällt mot miljön utan även snällt mot plånboken. Hos dem handlar du med 20-100 % rabatt. Helt galet. Över 500 kr är det fri frakt.

3 Tidseffektivt– När jag har tiden gillar jag att gå i affären och se produkterna jag handlar men det går ju inte att komma undan att det tar tid. Tid som jag inte alltid har mitt i vardagspusslet. Beställningen hos MatSmart kan jag göra hemma i soffan på kvällen framför TV’n och sedan hämta ut på 5 minuter. Allt kan man ju inte handla där då de inte har allt, men perfekt sätt att fylla skafferier på kaffe, ris, tomatkross, bönor, schampo med mera.

matsmart

Brukar du handla hos MatSmart? Något särskilt du handlar hos dem?

annika malm