banner annonslänk bodystore

Denna vecka finns det massvis med bra fynd hos Bodystore. Alltifrån bra kosttillskott till solkräm, som vi snackade om häromveckan. Här nedanför hittar du mina tips. Och besök gärna min sida hos Bodystore för att se alla mina favoritprodukter.

Bra kosttillskott upp till 25 %

Jag tycker att kosttillskott av bra kvalitet är ett bra komplement (just komplement, inte ersättning) till en bra kost. Ett hjälpmedel för att optimera och må ännu bättre.

kosttillskott bodystore
dunderpulver
Dunderpulver från Helhetshälsan – Foto Annika Malm

Giftfri solkräm till 15 %

Förra veckan snackade vi om solkräm och vad vi bör se upp med i krämerna som finns där ute. Jag tipsade om min favorit Eco Cosmetics, och denna vecka hittar du dem till 15 % nedsatt pris. Du kan se hela utbudet av Eco Cosmetics här.

allergi solskydd

Läs gärna mitt inlägg Dags att köpa giftfri solkräm och solskydd om du är intresserad av mer på temat giftfritt solskydd.

annika malm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *