0 In Annika tipsar

Sommarrea på hälsoböcker

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon!

Hoppas allt är bra med er! Denna vecka är min och barnens första sommarlovsvecka. Och vilket väder vi har fått! Helt underbart. Älskar du också sol och värme?

Förra sommaren var mitt första sommarlov med barnen som egen företagare. Fördelen med att vara egen är den enorma och fantastiska friheten som det ger. Nackdelen, ja tyvärr så är man ju aldrig ledig. Förra året var jag inte redo för 8-9 veckor med barnen hemma samtidigt som jag skulle sköta företaget. Jag hade ingen plan och ingen strategi för hur det skulle fungera. Denna sommar har jag i alla fall en plan och en tanke kring mitt arbete. Förhoppningsvis så blir det en lite mindre stressig sommar än förra året.

morgonkaffe

CEA i sommar

Allt kring CEA kommer att fortsätta rulla på men det kommer att gå ner lite på halvfart. Prio 1 för mig är att göra klart de kurser som jag har planerade inför hösten. Det är kurser inom clean eating som kommer att ge dig allt du behöver för att komma igång med att äta rent och naturligt.

Bloggen kommer att uppdateras i snitt varannan dag istället för varje och på instagram siktar jag på i alla fall en delning per dag. Men jag har ju mycket material i biblioteket här på bloggen och det finns säkert mycket som du inte har läst än. Därför delar jag varje dag gamla inlägg via min FaceBook sida så glöm inte att följa mig där om du vill ha tips och recept smidigt och enkelt.

Sommarrea på hälsoböcker

Idag tänkte jag tipsa om sommarrean som Bokus och Adlibris har. Jag har själv klickat hem ett gäng med böcker och det finns många fynd och guldkorn bland rean.

Hos Adlibris kan du köpa 2 mat- och hälsoböcker för 99 kr. Utbudet av böcker att välja bland är stort och innehåller många bra titlar. Själv beställde jag hem Matsmart familj och Good Mood Food, båda skrivna av Ulrika Hoffer. Passade även på att beställa Intuitive Eating som jag funderat på länge, även om den inte tillhör rean.

Tips på böcker till rea hos Adlibris:

sommarrea adlibris

Hos Bokus hittar du mat och hälsoböcker från 39 kr. Många spännande titlar också här.

Tips på böcker till rea hos Bokus:

sommarrea bokus

Jag hoppas att fick lite tips på böcker som intresserar. Dela gärna med dig av dina tips på bra mat- och hälsoböcker i kommentarerna nedan.

Vill också påminna om att du just nu kan få testa Storytel gratis i 30 dagar genom mitt samarbete med dem. Där finns massvis med e-böcker med även ljudböcker för dig som hellre lyssnar. Jag har själv precis lyssnat klart på både Sofie Sarenbrants och Mari Jungstedt senaste deckare. Du kan läsa mer om erbjudandet här och börja lyssna redan idag.

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply