banner annonslänk bodystore

En riktigt krämig chiapudding kan vara bland det godaste som finns, enligt mig. De som inte gillar chiapudding har ofta tyvärr stött på den slajmiga varianten som inte alls är särskilt angenäm. Så för att kunna uppskatta en chiapudding är krämigheten a och o. Men hur gör man då? I detta inlägg har jag samlat mina tips.

En chiapudding är perfekt till frukost men passar lika bra som mellanmål eller kvällsmat. Även perfekt att ha med dig om du ska ut på språng. Om du har använt en växtbaserad mjölk så håller den sig utan problem i rumstemperatur.

Vill du beställa hem chiafrö så rekommenderar jag Bodystore och deras fantastiska utbud. Just nu (vecka 39 2021) får du även 20 % på ditt köp när du anger koden SEP21. Du hittar deras utbud här.

Krämig chiapudding – så här gör du

Den perfekt chiapuddingen är krämig och lagom fast i konsistensen. Tänk dig som fruktkräm. Jag brukar göra ganska mycket pudding åt gången så att vi har i kylen att ta av. Eftersom en chiapudding behöver tid på sig att svälla så är det bra att ha lite klart när suget faller på.

chiapudding

Att tänka på:

Vad är chiafrö?

Chia är små frön, påminner i storleken om vallmöfrö och i egenskapen av linfrö. De suger upp vätska effektivit och är otroligt rika på fiber.

Jag beställer alltid mina chiafrö från Bodystore då de har ett brett utbud som håller hög kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *