0 In Annika tipsar

15 tips på nyttiga och enkla godsaker

matsmart

Jag tror inte jag är ensam om att uppskatta och vilja njuta av något gott då och då. Därför tänkte jag tipsa om mina favoriter på lite nyttigare godsaker. Men så klart gäller sunt förnuft och sans och balans. Inget är bra att äta för mycket av och söta smaker, även om de kommer från nyttigheter, kan trigga överätande. Håll koll på min kropp och vad den säger dig.

Så unna dig att njuta, men njut lagom och vid väl valda tillfällen.

Melonpizza

15 tips på nyttiga och enkla godsaker

Här nedanför hittar du x tips på nyttiga och enkla godsaker som är perfekt när du är sugen på nåt litet extra. Har du fler tips som jag missat, så tipsa mig gärna i kommentarerna så kan jag komplettera listan.

 • Cashewnötter
 • Makademianötter
 • Mandlar
 • Färska bär
 • Physalis
 • Torkade aprikoser
 • Frusen banan i bitar
 • Frusna vindruvor
 • Ett par rutor mörk choklad
 • Urkärnade dadlar
 • Frusna mangobitar
 • Popcorn (välj sådana som du poppar själv hemma)
 • Hemmagjorda chips på t. ex. kål, zucchini eller sötpotatis
 • Raw food bollar eller bars med bra innehåll
 • Ugnsrostade kikärtor
sötpotatis chips

Tips på nyttiga godsaker hos MatSmart

Jag är så glad över att få samarbete med MatSmart då de ofta har så mycket bra i sitt sortiment samtidigt som de gör ett viktigt jobb för att minska matsvinnet.

Här nedanför kan du se tips på riktigt bra nyttiga godsaker som finns inne hos dem just nu.

cashewnötter
annika malm

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply