0 In Annika tipsar/ Hälsosam livsstil - tips & inspiration

VESTERÅLENS NATURPRODUKTER – BRA VAL AV OMEGA-#

Inlägg i samarbete med Vesterålens naturprodukter AB
Omega-3 är nyttiga fettsyror som är viktiga för oss och det är även viktigt att omega-3 är i balans med omega-6 vilket inte är helt lätt att få till. Idag äter de flesta av oss alldeles för mycket omega-6 och för lite omega-3. Därför rekommenderar jag alltid alla som anlitar mig för kostrådgivning att ta tillskott av omega-3. Men det är jätteviktigt att man väljer ett tillskott av hög kvalitet. Därför är jag extra glad över mitt samarbete med Vesterålens Naturprodukter AB då deras omega-3 tillskott håller en mycket hög kvalitet och är en personlig favorit.

Vad ska man tänka på när man väljer omega-3-tillskott?

Här är mina tips för hur man väljer ett tillskott som håller hög kvalitet:

  • Välj ett etablerat och trovärdigt fabrikat
  • Betala gärna lite mer då det ofta i de här fallen är ett bevis på högre kvalitet
  • Välj det tillskott som har högst andel av EPA och DHA
  • Välj mörka, ljustäta burkar framför ljusa. Om tillskottet utsätts för ljus så härsknar det lätt

 

Vesterålens omega-3 – ett bra val

Vesterålens omega-3-tillskott är ett bra val och klarar testet här ovanför bra. Det innehåller bra fiskolja och jag som bor på Västkusten tycker att det är extrakul att Vesterålen håller till uppe i Strömstad. Tillskottet innehåller hög andel EPA och DHA och du kan själv se hur mycket på innehållsförteckningen. Kapslarna kommer också i en förpackning som skyddar mot ljus så att de inte har eller kommer att härskna. Jag försvarar alltid mitt omega-3 i kylen för att öka på hållbarheten och jag ger extra plus för den smarta förpackningen som passar perfekt på hyllan i kylen. Om du är intresserad av Vesterålens omega-3-tillskott och vill läsa mer så hittar du all info här (länk).


 

 

 

Gillar du bloggen? Missa då inte att följa mig i mina andra kanaler. Jag finns på bloglovin, instagram och Facebook. Du kan även anmäla dig till min email-lista och helt gratis ta del av unika erbjudande, rabatter, tips med mera. Du anmäler dig till mail-listan här.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply