matsmart

Jag läste en topplista från Håll Sverige Rent över de typer av skräp som är vanligast förekommande på stränderna. Högt upp kom tandborstar och andra typer av hygienprodukter.

Här hemma använder vi sedan länge tandborstar i bambu från Humble. När det finns så grymma borstar, både snygga och miljösmarta, så borde plastborstar vara helt förbjudet.

MatSmart har just nu flera produkter inne från Humble och kände att jag måste tipsa er om dem. Om ni inte redan har bytt bort plasttandborsten – do it!

Vilka är The Humble Co.?

Så här beskriver The Humble Co. sig själva på sin hemsida:

The Humble Co. develops reliable health/wellness products, that are eco-friendly and socially responsible, with an innovative twist.

De är en av mina personliga favoriter och jag har flera av deras produkter här hemma. De har produkter både för barn och vuxna. Känns så rätt att allt eftersom göra fler och fler klimatsmarta byten inte bara i maten, utan även i hemmet i övrigt och livsstilen vi lever.

Vi behöver alla tänka till på riktigt.

The Humble Co. hos Matsmart

Matsmart har, som sagt, flera produkter i sitt utbud just nu, från just The Humble Co. Här nedanför visar jag vilka och länkar till dem så att du hittar dem direkt.

annika malm