0 In Annika tipsar

Tips på fynd hos Matsmart

samarbete matsmart

Idag tänkte jag tipsa om bra produkter som just nu finns i lager hos Matsmart. Hos Matsmart kan du fynda mat med upp till 90 % nedsatt pris. De tar nämligen hand om mat som andra affärer är på väg att ta bort från hyllorna. Våra vanliga matbutiker är galet snabba på att plocka bort och slänga mat av anledningar som:

  • ett företag ska byta utseende på förpackningen
  • varan är på väg att passera sitt bäst före-datum

Det kan också vara så att producenten själv har tagit fram för många produkter och inte kan få sålt allt. Då är Matsmart där och tar hand om maten så att fullt ätbar mat inte kastas. Så himla bra!

Läs mer:

>>> I mitt paket från Matsmart

>>> 7 tips för att minska matsvinnet

Här nedanför har jag valt ut produkter som just nu finns hos Matsmart, och som jag gillar och som håller hög kvalitet. Jag har delat in dem i ekologiskt, glutenfritt och så måste vi ju ha lite godsaker på slutet, eller hur?

 

BESÖK MATSMART >>>

 

Ekologiska fynd från Matsmart

ekologiskt matsmart

 

Glutenfria fynd från Matsmart

glutenfritt matsmart

Godsaker från Matsmart

glutenfritt matsmart

Har du handlat från Matsmart någon gång? Vad tycker du om deras tjänst? Tipsa mig gärna om fynd som du har gjort. Om du inte testat än så hoppas jag att mina tips gjorde dig nyfiken på deras tjänst så att vi blir fler som bidrar till att mindre mat slängs.

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply