2 In Annika tipsar/ Grönsaker - recept

Grönsakssvarv – ett kul redskap i köket

Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Jag har länge sneglat på olika former av grönsakssvarvar. Vill så gärna göra ”pasta” av alla möjliga grönsaker. Men jag tycker att de är lite väl dyra. Jag snålade för något år sedan och köpte en billigare variant. Visade sig vara pengar kastade i sjön då den inte gick att använda efter ett par gånger. Men såg precis att det finns flera riktig bra varianter av grönsakssvarar till riktigt bra rea-pris hos KitchenTime

Jag vill också göra så här fina zoodles som 56kilo-Åse!

Tror bestämt att det är hög tid att slå till. För bra erbjudande för att missa. Denna modell från Lurch har jag hört mycket gott om.  Hade gärna sett en sån i mitt kök! Ordinarie pris 499 kr men just nu bara 379 kr hos KitchenTime. Du hittar den här om du också skulle vilja ha en. 

grönsakssvarv

Här är en annan lite mindre och billigare modell som jag också vet att många gillar. 299 kr hos KitchenTime. Du hittar den här

spiral

spiral

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stina
  26 juli, 2016 at 15:36

  Bra tips =) Jag har sneglat länge på den sådan. Kanske dags för mig med att slå till. Hoppas den är bra. Någon sa att den inte fixade morötter men det äts inte så ofta här hemma i vårt LCHF -kök.
  Är det ok att hoppa/byta mellan dina maträtter i clean eller bygger det på särskilda komponerade uträkningar för att det ska fungera?
  Kram
  Stina

  • Reply
   admin
   29 juli, 2016 at 16:31

   Jag ut bara hört gott om den svarven och hoppas den håller måttet :) jag äter inte lchf utan en form av lågkolhydratskost men under perioder även mer kolhydrater. När jag är stressad vill jag inte ligga för lågt i kolhydrater då det är ännu mer stress för kroppen. Alla recept här är alltså inte lchf. Allt är glutenfritt och fritt från vitt socker. Det är min utgångspunkt :) äter du lchf så passar många recept men inte alla.

  Leave a Reply