0 In Annika tipsar

Missa mig inte på YouTube

Har du sett mina filmer på youtube? Gillar du dem? Att filma var till en början något jag tog mig an med ganska stor motvilja. Någon linslus är jag egentligen inte… Men jag har märkt att det faktiskt är riktigt kul. Att filma kommer jag definitivt att fortsätta med och jag hoppas att du kommer vilja fortsätta att hänga med mig där.

Missa mig inte på YouTube

Ja, missa mig inte på YouTube. Sök på Annika Malm så hittar du mig eller klicka på den här länken. Senaste filmerna har varit mer “how to” med olika recept. Till exempel filmen där jag visar hur du enkelt gör egen nötmjölk och den där jag gör over night oats.

 

 

Men det finns en film som jag får absolut mest önskemål om fler liknande. Och det är min första och hittills enda “what I eat in a day”. Men jag får så många önskemål om fler i den stilen, och eftersom er önskan är min lag, så ska jag så klart filma fler liknande.

 

Om du gillar mina filmer så hade det gjort mig så glad om du ville prenumerera. Det är så klart helt gratis och inget som kommer att “spamma” dig på något sätt. Du prenumerer enkelt genom att klicka på den röda knappen med texten prenumerera.

Men för att vara säker på att inte missa något så behöver du även klicka på den lilla klockan som dyker upp när du klickat på “prenumerera”. Då kommer du att få en liten pling eller notis till ditt konto när det finns nytt att titta på från mig. Klicka på knappen nedanför för att komma direkt till min sida, och glöm inte att prenumerera om du gillar det du ser.

BESÖK MIG PÅ YOUTUBE >>>

 

Filmer på gång

Filmer jag har tänkt spela in framöver är bland annat fler vlogar och matdagböcker men ni ska också få hänga med mig till affären och handla, se vilka kosttillskott jag tar och varför och ta del av tips för att komma igång med träning. Jag har ju gått från att avsky löpning till att nu ska springa en halvmara i maj och har förstått att många av er är nyfikna på hur ni också kan ”lära er” att gilla löpning.

Har du andra önskemål om filmer? Lämna gärna en kommentar så ska jag försöka fixa det.

clean eating by annika

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply