1 In Annika tipsar

Laktastillskott – för oss som inte tål laktos + rabattkod

Att inte tåla laktos, kan ställa till det ibland. När jag insåg att jag reagerade på laktos 2006, så var utbudet av laktosfritt minst sagt magert. Idag har vi lyxen av att ha ett brett utbud i våra matbutiker men det finns ändå tillfällen då jag känner mig begränsad i vad jag kan äta. Så som på restaurang eller när man är bortbjuden inte någon man inte känner så väl.

Min räddning vid de tillfällena är tillskott i form av laktas. Laktas är ett enzym som vi som är överkänsliga, inte har i våra tarmar och det är just detta ensym som behövs för att bryta ner laktos.

Jag köper mitt laktastillskott från TopFormula som är ett svenskt företag med bra priser samt snabb och smidig leverans.

Topformula – svenska kosttillskott till bra pris

Topformula är ett svenskt företag som har egen fabrik och distribution i Norrköping. De är ett av de ledande bolagen i Sverige när det kommer till utveckling och produktion av kosttillskott.

Topformulas affärsidé bygger på att försäljningen sker direkt från den egna fabriken utan mellanled hem till dig som konsument. Det gör att de har full insyn i produkterna de levererar och att du som kund kan köpa kosttillskott till bra pris. Topformula är både din producent, distributör och leverantör.

10 % rabatt med kod

Jag kan verkligen rekommendera Topformula och de är alltid mitt val när jag behöver beställa hem laktas. Men de har som sagt ett brett utbud av svensktillverkade kosttillskott till bra priser. Koden PROVA10 ger dig dessutom 10 % extra när du gör en beställning. Erbjudandet gäller till och med 200930.

signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply